Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Tæt på pokal: Dennis Lind sluttede lige udenfor podiet på Donington

British GT
Championship 

25/06/19 

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind satte ny banerekord for GT3-biler på Donington, hvor danskeren sluttede på en fjerdeplads i weekendens afdeling af det britiske GT-mesterskab.
 

Dennis Lind og Michael Igoe var tæt på en podieplacering i weekendens afdeling af British GT Championship på Donington Park, hvor makkerparret placerede WPI Motorsports røde Lamborghini Huracán GT3 på en fjerdeplads.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Det var Dennis Lind, som i den første ud af to kvalifikationer udmærkede sig ved at sætte ny banerekord for GT3-biler på den engelske racerbane, og kombineret med makkeren Michael Igoes hurtigste omgangstid, udløste det en startplacering i forreste række til det to timer lange racerløb.

– Jeg er sådan set ret godt tilfreds med vores præstation denne weekend. Vi endte som hurtigste Lamborghini i feltet. Michael gjorde et godt stykke arbejde i vores første stint, og da jeg overtog bilen, lå vi på en femteplads. Desværre mistede vi lidt tid inden pitstoppet, da vi måtte køre et par omgange mere en planlagt grundet trafik i pitlane. Heldigvis arbejdede teamet så effektivt, at vi hentede det meste ind igen under førerskiftet, lyder det fra Dennis Lind.

Igoe pittede på en femteplads, og Lind returnerede til løbet som firer, og så gik jagten ellers ind på en podieplacering. Danskeren fik på imponerende vis lukket det 20 sekunders hul op til tredjepladsen, og missionen så ud til at lykkes, da han på sidste omgang imidlertid måtte en tur på græsset som følge af en sen opbremsning, hvilket ødelagde et afgørende angreb. Lind fik dog styret sin Lamborghini sikkert tilbage på banen igen og sluttede på en sikker fjerdeplads, blot tre og et halvt sekund efter bilen, han havde jagtet.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Dennis Lind: Vi er ikke langt fra et topresultat
– Man satser, og så sker sådanne ting. Ærgerligt, men mere er det ikke at sige til dét. Heldigvis lykkedes det at få bilen i mål. Det var mit første løb på Donington, og jeg håber ikke, det bliver det sidste. Det er en superfed bane af den gammeldags slags, hvor det kan gå rigtig galt, hvis du kvajer dig. Det kunne have været fedt for hele holdet med et podium, men man kan ikke sige, at vi ikke prøvede. Vi har et ret stærkt moment lige nu, og hvis vi kan tage det med os videre, tror jeg ikke, at vi er langt fra et topresultat, lyder det fra Dennis Lind.

Næste opgave for Dennis Lind, Michael Igoe og WPI Motorsport er femte afdeling af British GT Championship den 20.-21. juli på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps – weekenden før Dennis Lind skal køre det store 24-timersløb på samme bane.


(Foto: Dennis Lind Racing)

British GT Championship 2019

20.-22. april – Oulton Park, England
18.-19. maj – Snetterton, England
8.-9. juni – Silverstone, England
22.-23. juni – Donington, England
20.-21. juli – Spa-Francorchamps, Belgien
3.-4. august – Brands Hatch, England
14.-15. september – Donington, England

Dennis Lind Racing


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •