Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel vandt igen efter drama

Super GT
Danmark 

24/06/19 

Super GT DanmarkSuper GT bød på lidt af hvert i den sidste afdeling inden sommerpausen, men det igen med en sejr til Kevin Rossel, der har triumferet i tre ud af fire finaler.
 

Hvis du var så heldig at overvære den sidste afdeling af Super GT inden sommerferien, så er du ikke i tvivl om, hvorfor den bliver kaldt kongeklassen, og hvis du bliver spurgt ind til den på arbejde, så skal du nok ikke regne med, at du ikke får spist ret meget af madpakken, fordi der er så meget at fortælle. Det var ganske enkelt ræs af høj kaliber, og så skete der alle muligt forunderlige ting undervejs, hvor kørerne kæmpende om hver eneste centimeter. Bare i finalen måtte Mikkel Mac udgå allerede inden starten, mens Ole Petersen og Martin Andersen havde et sammenstød undervejs, inden sidstnævnte fik frataget sejren i teknisk kontrol af bilen. Dermed var det igen Kevin Rossel, der kunne notere sig en finalesejr for tredje gang af fire mulige.


(Foto: Stefan Mehl)

- Vi havde god fart hele weekenden, og vi er med fremme hele tiden, så jeg er meget tilfreds. Det er da en fed statistik, at vi har vundet tre gange ud af fire, og det er lækkert at gå på sommerferie, når vi fører holdmesterskabet, og jeg fører individuelt. Det siger mest om hele holdet på Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl, og nu skal vi bare sørge for, at vi kommer lige så stærkt ud til de tre sidste afdelinger, lød det fra Kevin Rossel, som dermed også hurtigt fandt i vindersporet efter en enkelt tam weekend på Jyllandsringen.


(Foto: Stefan Mehl)

- Den bedste måde at slå tilbage på er nu bare ved at vinde, og det giver en god fornemmelse. Den her omgang viser også, at der er så mange gode kørere, som kan gøre sig gældende i den her serie, så du skal hele tiden levere point til regnskabet. Derfor skal vi fortsætte med at komme stærkt ud hver gang, og vi er heldigvis to gode kørere på holdet, som hele tiden er med fremme, når tingene skal afgøres. Det er der, vi vil være, og det er den mentalitet, der præger Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl. Intet er afgjort endnu, men vi har givet os selv et godt udgangspunkt til den sidste del af sæsonen, konstaterede Kevin Rossel, der skal forsvare førstepladsen næste gang til Copenhagen Historic Grand Prix den 3. og 4. august.


(Foto: Stefan Mehl)

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 23/06/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •