Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Frederik Nymark og Nymark Racing tilbage på sporet

Super GT Danmark 
24/06/19 

Super GT DanmarkWeekenden på Ring Djursland blev igen en opløftende oplevelse for Frederik Nymark og Nymark Racing. Med to podiepladser og nogle rigtigt fine omgangstider er hele teamet tilbage på sporet og der kan hentes pokaler hjem igen.
 

I kvalifikationen viste Frederik at bilen formentlig er kureret for alle de småfejl som har drillet siden bilen blev leveret. Med en tid som nummer fire i kvalifikationen var Frederik med helt fremme igen. I første løb startede Frederik altså som nummer fem, da de første otte fra kvalifikationen stadig vendes i start placeringen i første løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der var meget tæt kørsel i toppen af feltet og frem for at få skader med mere, valgte Frederik at give lidt plads og sætte en placering til og stadig hente point.

I dagens andet løb holder Frederik sig stadig ude af de hårde kampe fremme i feltet, men kører dog stadig en fjerdeplads hjem og dermed kan han sætte nogle gode point ind på mesterskabskontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens finaleløb fortsætter med de hårde kampe i fronten af feltet. Den lidt forsigtige tilgang til løbet viser sig at give pote. Foran Frederik er kampen så hård at en konkurrent bliver kørt af banen. Efter løbet blev en anden konkurrent diskvalificeret, da hans bil ikke overholdt reglementet. Dermed rykkede Frederik op på tredjepladsen, så der blev hentet endnu en pokal hjem til samlingen.

Super GT mesterskabet kørere ligger meget tæt i deres præstationer, ved weekendens kvalifikation endte de første tyve biler med at have sat omgangstider der lå under et sekund fra hinanden. Det var bestemt ikke nogen helt nem opgave at få en god fri omgang, for at kunne køre top tiderne hjem.

Mikkel C var en af dem som havde god fart i bilen, han blev nummer tretten i kvalifikationen og det var blot under tre tiendedele fra hurtigste mand.


(Foto: Motorsporten.dk)

I løbet af weekendens 3 løb viste Mikkel C at han både havde erfaringen og farten. I det hårde felt holdt Mikkel C sig ude af problemer og kørte sig frem på en flot syvendeplads i finaleløbet.

Noah Watt havde en svær weekend på Ring Djursland. I kvalifikationen fik han ikke rigtig mulighed for at kunne sætte en god tid, hans bedste tid placerede ham lige bag Mikkel C. Noah var også under tre tiendedele fra den hurtigste i det superskarpe felt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Noah havde det svært med at finde fart i bilen, selvom han i andet løb fik hentet flere placeringer, så havde han ikke rigtigt heldet med sig. I finaleløbet blev Noah ydermere ramt af en konkurrent, og snurrede rundt. På trods af efterfølgende god kørsel sluttede Noah i den forkerte ende af feltet.

Nicolai Hansen havde heller ikke den bedste kvalifikation. Han sluttede som nummer nitten. Han blev også påkørt af en konkurrent, eller som Nicolai sagde efter weekends finaleløb "han har vist ramt mig over ti gange i dag".


(Foto: Motorsporten.dk)

På trods af en udfordrende weekend holdt Nicolai Hansen hovedet koldt og brugte sin erfaring til at køre teamets anden pokal hjem med en flot tredje plads i AM mesterskabet.

Teamchef Michael Outzen mener at weekenden beviser at Nymark Racing nu er ude over de problemer som har drillet teamet siden sæsonens start. Michael Outzen er sikker på at Nymark Racing slår stærkt tilbage, når sommerferien er slut og næste løb skal køres ved CHGP i København.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Jason Watt
  • Michael Outzen
  • Mikkel C. Johansen
  • Nicolai A. Hansen
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 23/06/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •