Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel har opskriften klar

Super GT
Danmark 

22/06/19 

Super GT DanmarkDet er tid til den sidste opgave i Super GT inden sommerferien, og Kevin Rossel er klar til at hoppe tilbage i sadlen igen. Den seneste afdeling var skuffende, men han vil slutte godt af inden pausen.
 

Kongeklassen Super GT var på forhånd udråbt til at være nærmest historisk tæt med mange kompetente kørere, og et kig på topstillingen afslører, at der er noget om snakken. 19 point skiller de fem første i tabellen, hvor Kevin Rossel stadig holder fast i førstepladsen, og den vil han meget gerne indtage henover sommeren.

- Jyllandsringen blev aldrig en optimal oplevelse, men nu er vi tilbage på en bane, som jeg kender rigtigt godt, og jeg tror, at jeg har opskriften klar. Vi er så tæt i toppen, at det nærmest er som om, at mesterskabet starter forfra nu, fordi alle kan nå at være med, og det er da vildt spændende. Det bliver et hundeslagsmål helt til den bitre ende, og det er fedt at være en del af som racerkører, konstaterer Kevin Rossel, som tror på, at det kommende løb på Djursland kan bringe ham tilbage på sporet.

- Der er hele tiden forskellige folk, der stikker hovedet frem, så der er mange at holde øje med, men jeg går ind til det her løb, som jeg gør til alle andre. Vi skal have så mange point på kontoen som muligt, og derfor har vi også justeret på rigtigt mange små ting efter sidste afdeling. Jeg vil meget gerne holde fast i førstepladsen, og det kræver, at vi leverer, som vi gjorde i de to første afdelinger, men det ved vi også, at vi kan, siger Kevin Rossel, der holder et skarpt fokus, selvom sommerferien banker på.

- Vi startede sæsonen med to sejre, og selvom vi ikke var tilfredse efter sidste weekend, så er det altså os, der har leveret bedst som helhed indtil nu. Derfor tror vi også stadig på det, og hvis vi sætter flest point ind, så er det jo simpel matematik, at vi udbygger forspringet. Det er nu, at vi skal vise, at vi er et topmandskab, og det forventer vi også af os selv.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 23/06/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •