Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Frederik Nymark har smugtrænet

Super GT Danmark 
21/06/19 

Super GT DanmarkMellem løbet på Jyllandsringen og det kommende løb på Ring Djursland har Frederik Nymark fået tid til at smugtræne lidt på den elektroniske front. Nymark Racing er gået ind i Esport og Frederik deltog i weekenden i et realistisk Le Mans Esport løbsarrangement.
 

I lokal konkurrence stillede Nymark Racing Esport op med tre hold, i et Esport Le Mans løb i weekenden. Slutresultatet blev en første- og andenplads, så teamet er klar til weekendens næste opgave, hvor der skal køres fjerde afdeling af Super GT på Ring Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

På asfalten har Frederik Nymark haft en problematisk sæson. Den nye bil har ikke rigtig ville det samme som teamet. Siden sæsonens start har bilen haft problemer med kølingen. Teamet har ikke kunne finde de rette dele til bilen og det kæmper de stadig med.

I sidste løb på Jyllandsringen fik Frederik også problemer med sin brændstoftilførsel i bilen og måtte udgå. Teamet har derfor også skulle bruge tid på at gennemgå og udskifte nogle dele på brændstofsystemet.
"Jeg håber vi snart er færdig med at have problemer med den nye bil, så jeg kan køre med oppe foran i denne weekend. Jeg har mistet mange point på grund af disse småproblemer, så jeg håber på det bedste" siger Frederik Nymark inden weekenden.

Mikkel C havde også udfordringer med sin bil på Jyllandsringen. Han blev hele weekenden drillet af forskellige problemer med bilen. Det ene løb måtte han udgå, da der faktisk udbrød brand i bilen.

Nicolai Hansen har været hele bilen igennem siden turen på Jyllandsringen. Nu er både han og bilen klar til en weekend på Ring Djursland. Han fik et par straffe på Jyllandsringen og skal derfor hente så mange point i weekenden som muligt.

Noah Watt har lige som Frederik smugtrænet med Esport Le Mans løbet i weekenden. I hans bil er gearkassen blevet renoveret, så den unge racerkører er lige som resten af Nymark Racing klar til at indtage Ring Djursland i weekenden.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
 • Frederik Nymark
 • Mikkel C. Johansen
 • Nicolai A. Hansen
 • Noah Watt
 • Nymark Racing
 • Ring Djursland
 • 23/06/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
 • Ring Djursland Sommerløb - Tidsplanen
 •    ASETEK SIMSPORTS