Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Kevin Verner er forberedt til Ring Djursland

Super GT Danmark 
21/06/19 

Super GT DanmarkDet er ingen hemmelighed at Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg har arbejdet med opsætningen af den nye V6 bil, som de kører med i år. Som sæsonen er skredet frem har de lært mere om bilen og til den kommende weekend ser det ud til teamet er velforberedte.
 

Kevin Verner og ARTS teamet har arbejdet med opsætningen af bilen. Det er gået lidt frem og tilbage, men nu ser det ud til at de har fundet den rigtige vej.

"Ved sidste løb på Ring Djursland havde vi lidt småproblemer med bilen, hvor vi røg ud af finaleløbet med en bremsefejl, men i weekenden skulle vi være med igen" fortæller teamchef Klaus Verner.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sidste gang Kevin og ARTS kørte på Ring Djursland var de ikke helt med fremme. Efter løbet på Jyllandsringen er de sikre på at et de er ved at være 'dus' med bilen.

"'Vi har lært en del om den nye bil siden sidste løb på Ring Djursland og løbet på Jyllandsringen, så jeg tror vi kan være med helt fremme i feltet" fortæller Kevin Verner inden weekenden.

Kevin Verner har altid haft Ring Djursland som sin yndlingsbane og derfor er han optimistisk op til weekenden. Kevin ligger i øjeblikket nummer seks i mesterskabet og det er hele teamet enige om at der skal laves om på i weekenden.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 23/06/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS