Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Dennis Lind efter podieplacering på Silverstone: Videre til Donington Park

British GT
Championship 

20/06/19 

Efter en flot podieplacering i sin første deltagelse i British GT Championship, er den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind klar til endnu en omgang i det benhårde britiske mesterskab, når han stiller op på Donington Park med WPI Motorsport den kommende weekend.
 

To uger efter podieplaceringen i Silverstone 500 er Dennis Lind, Michael Igoe og resten af Lamborghini-teamet WPI Motorsport klar til endnu en runde af British GT Championship. Fjerde afdeling af det britiske mesterskab afvikles som et totimersløb på Donington Park nordøst for Birmingham den kommende weekend.


(Foto: Dennis Lind Racing)

– Vi har forberedt os temmelig godt i simulatoren, og umiddelbart ser det ud til, at banen passer godt til vores Lamborghini Huracán GT3. Det gik fint på Silverstone i forrige uge, hvor vi sluttede på en tredjeplads på trods af, at vi har at gøre med et ret nyt team. Derfor er jeg ret optimistisk omkring weekenden, selv om vi er oppe imod et hårdt felt af fabriksstøttede teams fra Porsche, Bentley, Aston Martin med flere, lyder det fra Dennis Lind.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Den danske racerkører, som ved indgangen til 2019-sæsonen blev den første profil i Lamborghini Squadra Corses juniorprogram til at blive forfremmet til fabrikskører, deltager foruden det britiske GT-mesterskab også i Blancpain GT Series Endurance Cup med det kinesiske FFF Racing.

Weekendens løb på Donington følges op af femte afdeling af serien på belgiske Spa-Francorchamps den 20.-21. juli, hvilket tjener som den perfekte opvarmning til det 24 timer lange Blancpain-løb, som afvikles på samme bane ugen efter. Her stiller Dennis Lind op for FFF Racing.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Tidsplan – British GT Championship – Donington

Lørdag 22. juni
09.40 (dansk tid: 10.40) – Træning #1 (60 min)
11.50 (dansk tid: 12.50) – Træning #1 (60 min)
15.49 (dansk tid: 16.49) – Kvalifikation

Søndag 23. juni
09.40 (dansk tid: 10.40) – Warm-up
13.10 (dansk tid: 14.10) – RACE (2 timer)

Livestreaming: www.britishgt.com/live
Livetiming: www.britishgt.com/live-timing

Dennis Lind Racing


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •