Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Kuperede udfordringer for SSC

Special Saloon 
19/06/19 

Special Saloon Car får en masse kuperede udfordringer denne weekend, når Ring Djursland lægger asfalt til sæsonens anden afdeling.
 

Det er ikke engang to uger siden at sæsonen blev skudt i gang på FDM Jyllandsringen, og her var der masser af godt ræs gennem feltet. Ikke kun internt i Divisionerne blev der kørt ræs, men der var også nogle af GT-B bilerne, som ville blande sig med Extreme bilerne.

I skrivende stund er der 12 kørere tilmeldt på Ring Djursland, hvor Mads Bryde ser ud til at blive enlig svale i Super Touring klassen.


Christian Schandorff (69) kommer til at levere dyb V8 rumlen på hjemmebanen, og så håber han at kunne give de andre Extreme kørere kamp til stregen.
(Foto: JJ Media)

Sidste weekends dobbelte GT-B vinder, Brian Mikkelsen bliver igen udfordret af Kim Lund Johansen, og Jesper Blom, mens Henrik Moeskjær har tilmeldt sig løbet. Han kom desværre ikke til start på FDM Jyllandsringen, så vi håber på at han har BMW’en klar denne gang.

Michael Nielsen tager en gæstestart i sin velkendte BMW E36 i GT-B Divisionen. Han har ikke længere så meget tid til at køre racerløb på de danske baner, men denne weekend var der lige et hul.

I Extreme klassen gør vi klar til runde to mellem den sorte hingst fra Italien og det mesterskabsførende grønne kraftmonster fra Sønderjylland – Gunnar Lisby Kjær i Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO mod Morten Straarup i Aquila CR1 LS3. Gunnar får rigtig travlt i weekenden, da han både skal deltage i DEC samt SSC, som ifølge den aktuelle tidsplan dog ikke kommer til at ligge lige efter hinanden, men med mindst en halv times mellemrum.

Det samme går Michael Klostermann også efter. Teamet døjede med bremseproblemer ved åbningsløbet i SSC, men har siden da fået klargjort Corvette C6 raceren, så den forhåbentlig kan klare de mange timers kørsel i både DEC og SSC fejlfrit denne gang.


Jesper Blom var snublende tæt på at tage sejren i GT-B i heat 3 ved åbningsløbet. Mon Porsche Cayman GT4 Clubsport køreren kan få has på konkurrenterne denne gang?
(Foto: JJ Media)

Christian Schandorff er på hjemmebane med Camaro raceren denne gang, og han har tidligere vist at han er rigtig hurtig rundt på netop Ring Djursland – men det var da han kørte Porsche i en anden klasse. Forhåbentlig kan han tage noget af det med i denne weekend. En kører der kommer med en Porsche på Djursland er Johnny Cross Pedersen. Han var med helt fremme i Extreme klassen sidste gang, så det vil han sikkert også prøve på at være denne gang.

Sidst men ikke mindst så har vi Andreas Kjærgaard. Den flotte Porsche 911 GT1 lignende bil bygget på en Scotty måtte udgå i det sidste løb på FDM Jyllandsringen, med en motor der ikke lød alt for godt. Så der er blevet brugt nogle timer på værkstedet nær Esbjerg, men han melder sig umiddelbart klar til weekendens strabadser på Ring Djursland.


Michael Klostermann ser ud til at få en varm weekend med dobbeltprogram, i en bil som allerede er varmere at køre end mange andre, på grund af den store V8 motor ude i front.
(Foto: JJ Media)

Men man ved aldrig om der pludselig dukker en kører eller to mere op i 11. time – det kan jo være at der er en som bliver mekanisk køreklar, eller får kriller i højrefoden optil weekenden.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 09.35
Kvalifikation 12.05
Løb 1 15.35

Søndag
Løb 2 10.15
Løb 3 15.05

Kørerforeningen Special Saloon Car

JJ Media


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 23/06/19 - Ring Djursland - Special Saloon
  •