Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Sidste forårsløb venter MICCAR RACING

Super GT
Danmark 

19/06/19 

Super GT DanmarkI den kommende weekend kører Carsten Lorenzen og MICCAR RACING 2019 sæsonens sidste forårsløb, inden OK Mobil 1 Super GT Danmark går på sommerferie.
 

Holdet fra Marstrup nær Haderslev skal for anden gang på en måned til Ring Djursland, hvor sæsonens fjerde afdeling skal køres.

Den tredje afdeling af sæsonen blev kørt på FDM Jyllandsringen, men den weekend bringer ikke ret mange positive minder hos Carsten, bl.a. på grund af en omgang influenza i kroppen, og en bil der blev ramt i to ud af tre heats, og derfor kørte meget anderledes end ellers.

Derfor har mekanikerne også haft travlt med at få den tilbage i samme stand, som da der blev kørt på Ring Djursland i slutningen af maj måned – en weekend hvor Lorenzen kørte de personligt bedste omgangstider hidtil på banen.


(Foto: JJ Media)

Den hvide og grønne Mitjet-racer med startnummer 71, har et specielt forhold til netop den kuperede bane, med både positive og knapt så positive minder, men det er en bane som Carsten nyder at køre på, da det er den nok mest udfordrende bane i Danmark, med dens mange stigninger og fald rundt på de knapt 1,8 kilometer asfalt.

Målet er at klippe endnu mere af omgangstiderne, og så forhåbentlig få tre fejlfri løb fra kørerens side – men bestemt også at undgå at blive ramt denne gang, hvilket man ikke altid selv har indflydelse på. Med over 20 konkurrenter på banen, bliver der i hvert fald ikke mange meter ledig asfalt rundt på banen.

MICCAR RACING håber at der er mange som vil tage turen til Djursland, for at støtte op om holdet en sidste gang inden sommerferien. Ellers er der også mulighed for at følge søndagen hjemmefra sofaen, hvor 6’eren samt Dplay sender fra banen fra klokken 14.00 til 17.10.


(Foto: JJ Media)

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 1 10.25
Træning 2 12.55
Kvalifikation 16.25

Søndag
Warm Up 10.40
Løb 1 12.55
Løb 2 15.35
Løb 3 16.30

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Ring Djursland
  • 23/06/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •