Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Rennsport på Jyllandsringen: Sæsonåbner udløste tre pokaler

Special Saloon 
19/06/19 

Det nystiftede Rennsport fik en stærk sæsonstart i Special Saloon Car på Jyllandsringen den 8.-9. juni, hvor Jesper Blom kørte tre podieplaceringer hjem med teamets Porsche Cayman GT4 Clubsport. Kampen fortsætter allerede den kommende weekend på Ring Djursland.
 


(Foto: Dennis Risager)

Det nye danske motorsportsprojekt Rennsport lagde stærkt ud i Special Saloon Car-sæsonens første løb på Jyllandsringen i weekenden 8.-9. juni, hvor det lykkedes Jesper Blom at sikre tre pokaler til det spirende Porsche-team. Blom holder nu en andenplads i seriens GT-B-mesterskab.


(Foto: Dennis Risager)

– Vi åbner 2019 op med et nyt setup, hvor vi har givet vores team et nyt navn og en helt ny identitet. Ambitionen er at markere os i det danske Special Saloon Car-mesterskab og på sigt kunne stille op til langdistanceløb både i Danmark og udlandet med flere kørere på holdet. Derfor er det glædeligt, at vi starter sæsonen op med så stærke resultater, lyder det fra Jesper Blom.


(Foto: Dennis Risager)

Jesper Blom sikrede en tredjeplads i weekendens første heat, som blev startet i regn og sluttede på tør bane. En motorfejl hindrede Porsche-køreren i at forbedre sin position i weekendens andet heat, men takket være dygtige mekanikere, blev problemet lokaliseret og løst, hvilket udløste en andenplads i weekendens finaleheat.


(Foto: Dennis Risager)

– Problemerne taget i betragtning har det været en suveræn weekend, hvilket ikke mindst skyldes en stærk indsats fra crew, Jesper Lund og Marc Bregninge, ligesom vi også har fået vist flaget i paddocken på Jyllandsringen. Der er stigende interesse for de nye GT4-biler, som både ligner og lyder som de racerbiler, du møder på Le Mans, og det mærkes. Vi havde flere interesserede forbi til en snak om bilen og om teamets koncept og ambitioner.


(Foto: Dennis Risager)

Næste opgave for Jesper Blom og Rennsport er anden afdeling af Special Saloon Car, som afvikles på Ring Djursland den 22.-23. juni.


(Foto: Dennis Risager)

Super Saloon Car 2019
8.-9. juni – Jyllandsringen
22.-23. juni – Ring Djursland
6.-8. september – Jyllandsringen
21.-22. september – Ring Djursland
5.-6. oktober – Jyllandsringen


(Foto: Dennis Risager)

Rennsport

Nikolaj Karlshøj


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her