Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Close race på Ring Djursland

Super GT
Danmark 

18/06/19 

Super GT DanmarkDer er lagt op til close race i Ring Djurslands Sommerløb i weekenden 22.-23. juni.
Efter tre afdelinger er stillingen nervepirrende tæt i toppen af Super GT feltet, hvor sølle tre point adskiller den førende Kevin Rossel og sidste års mester Martin Andersen.
 

Mikkel Mac har med tre heatsejre ud af tre i forrige afdeling for alvor meldt sig ind i kampen og ligger nu lige i baghjulet på Christian Sørensen, som også hentede mange point ved samme lejlighed.

Og der er flere, der presser på bagfra. Faktisk kan alle kørere i top-10 med en perfekt weekend på Ring Djursland bringe sig i front i mesterskabskampen.


Kevin Rossel (60) bliver jagtet af Martin Andersen (11), Mikkel Mac (22) og Christian Sørensen (61).
(Foto: Ib Trebbien)

Det er også tæt i toppen i OK Mobil1 Legends Car feltet, hvor Magnus Madsen og Mads Skov Pedersen har sat tempoet indtil nu. Sidstnævnte startede sæsonen bedst, men i de seneste afdelinger ser styrkeforholdet ud til at være svinget i Magnus Madsens favør.

Der køres desuden løb i klasserne DEC, Aquila Synergi, Special Saloon, Formel 4 og 5 samt Yokohama Super Cup

Banen ligger, som den har gjort siden 1965, ved landsbyen Pederstrup, ikke langt fra Tirstrup på Djursland.

Der køres træning og tidtagning på banen fra lørdag kl. 8:00, og løb fra kl. 13:20. Søndag starter først løb kl. 9:00 og sidste kl. 16:30.

Ring Djursland

Ib Trebbien


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 23/06/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •