Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Held og uheld i samme weekend

Rallycross 
12/06/19 

Efter det første uheldige DM 1 er Peder nu klar igen og har repareret volvo’en. Nu er teamet draget til Nisseringen på Sjælland til DM 2.
I første heat er Peder fuldstændig klar og tager en sikker sejr. Men pga. af kommunikationsfejl, køres der en omgang for lidt og heatet skal køres om. Peder tager sejren igen og sætter hurtigste tid i klassen.
 


(Foto: Hoffmann FOto)

I andet heat kommer Persson foran og tager jokeren først. Dette gør at Peder bare kan forsøge at hente ind på ham og tager så jokeren til sidst og kommer foran, for derefter at vinde dette heat også.


(Foto: Hoffmann FOto)

I de to sidste heat er Peder igen først ude af starthullerne og tager både starten og derefter jokeren på korrekt tidspunkt og vinder de to sidste heat. Nu er han klar til pole i finalen.


(Foto: Hoffmann FOto)

Peder kommer lidt skidt fra start og Kenneth Konge kommer susende op nede fra 2. række, og Peder må tage til takke lidt nede i rækkerne. Men efter Peder tager jokeren kommer han ud side om side med Kenneth Konge og der køres tæt. Peder får bagdelen ud og rammer autoværnet, men kommer stærkt igen. Men da bilen efter et par omgange begynder at blive meget varm, vælger Peder at køre af banen, da han tror at køleren er stået af efter turen i autoværnet.


(Foto: Hoffmann FOto)

Nu skal der ofres lidt timer i værkstedet så volvo’en bliver hel igen og der kan meldes klar til DM 3 på Korskrobanen lige uden for Esbjerg sidste weekend i juni.

Peder T. Rallycross team