Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Podie plads til Magnus Dall i DM2 på Nisseringen

Rallycross 
12/06/19 

2. Pinsedag sikrede Magnus Dall sig en flot podieplacering ved DM2 i Super1600 klassen i Rallycross, på Nisseringen.
Magnus startede ud med en P2 i Super1600 i søndagens Q1 og det samme gentog sig i Q2, så det tegnede godt for næste dags Q3 og Q4.
 

”Det var rigtig dejligt at slutte søndagen på en samlet P2 i Super1600”, siger en glad Magnus Dall, og fortsætter: ”Jeg havde en koblingsfejl som drillede lidt under dagens frie træning, men mit fantastiske team nåede at skifte koblingen umiddelbart efter træningen, så jeg kunne være 100% klar til Q1.”

I Q3 blev det igen til en P2, så skulle Magnus gøre sig forhåbninger om at starte P1 i finalen senere på dagen, skulle der køres en rigtig hurtig tid… Men desværre knækkede der en joins til gearskiftet kort efter starten, så Magnus havde kun 3. gear at køre heatet færdigt med, og det vinder man ikke med - så det rakte kun til en 4. hurtigst tid.
Magnus skulle så derfor starte P3 i finalen…

Starten af finalen forløb fornuftigt og Magnus kommer igennem første sving som 3´er og kan nu sætte jagten ind på de forreste, og med lidt held og fornuftig kørsel slutter han finalen på en rigtig flot 2. plads.

Vinder bliver den hurtige norske jente, Lise-Marie Sandmo i VW Polo Super1600, som Magnus ikke kunne stille noget op i mod, og 3`er bliver Kent Lunddorf i Opel Corsa Super 1600.

”Jeg er rigtig glad for resultatet, og glad for at jeg igen har fundet en god fart i bilen” slutter en meget tilfreds Magnus Dall.

Dall Racing