Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Det ternede flag - Le Mans-optakt 2019

Le Mans 
12/06/19 

Le MansDet ternede flag retter igen fokus mod Le Mans. Tidligere har vi hørt fra Michelle Gatting, der debuterer i løbet i år. Nu letter vi en gang og tager helikopterperspektivet på det legendariske løb, og hvad vi har i vente i årets udgave af 24-timersløbet.
 

I studiet er to Le Mans-eksperter, der til sammen har været med til - eller dækket løb – et utal af gange siden begyndelsen af 1980’erne, og der bliver vendt og drejet en masse godt Le Mans-stof i denne udgave af Det ternede flag.


Bo Skovfoged, Bo Baltzer Nielsen og Jens Winther jr.

Lyt med, når Jens Winther jr., tidligere Le Mans-mekaniker, nu kommentator på TV 2 og Bo Baltzer Nielsen, sportschef i DASU og kommentator på Eurosport, vender langdistanceklassikeren, vurderer danskernes muligheder og meget, meget mere. Til at forsøge at styre begivenhedernes gang er Bo Skovfoged.


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/19 - Le Mans - Le Mans
  •