Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Timo Scheider skal teste Formel 1

DTM 
03/05/01 

DTMDen tyske DTM-kører, Timo Scheider skal teste for Jordan-teamet til efteråret. Den 22-årige kører, der har været et af Opels bedste kort, får nu chancen for at vise sit værd i motorsportens øverste klasse.
 

Opel har blandt andet stået bag Ralf Schumacher og Nick Heidfeld, samt italieneren Giancarlo Fisichella og Jarno Trullis succes´er i Formel 3, og nu ser det ud til at Opel kan sende en ny kører på vej mod motorsportens superliga. Timo Scheider har kørt Formel 3 som Opel-støttet kører, og kører for andet år med i DTM-serien. "Timo er kendetegnet af at have talent, ambitioner, er proffesionel og er kølig - det som unge kørere typisk har," forklarer Opel-bossen Voler Strycek, der ellers ikke har haft meget at juble over efter Opels misserable start på DTM-sæsonen.

Foto: Opel
Performance Center
Timo Schneider i hans Opel DTM racer.
(Foto: Opel Performance Center)

Men nu kan de måske sende en ny kører videre. Scheider ser da også meget frem til testen. "Selvfølgelig ser jeg frem til min første Formel 1-test. Jeg er meget glad for at Jordan giver mig denne mulighed, da Formel 1 stadig er mit mål," siger tyskeren der i åbningsløbet på Hockeheim var Opels bedste kører.

Om det så kan sende ham helt ind i Formel 1 og give et topsæde må tiden vise. Flere talenter har været forbi DTM og er ikke endt i Formel 1... Scheider har dog en gylden chance for at vise om han kan blive den næste tysker i Formel 1.

Benji

Læs mere om:
  • Timo Scheider
  • Jordan Grand Prix
  •