Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Cathy Freeman med det ternede flag

Formel 1 
06/03/03 

Den australske OL-mester i 400 meter løb får æren af at flage dette års australske Grand Prix af. Tidligere har flere tidligere australske Formel 1-kørere også fået æren, men nu bliver det en hurtig kvinde der får æren.
 

Tidligere har Formel 1-kørere som Jack Brabham, Alan Jones, og motorcykelkøreren Mick Doohan vinket med det ternede flag. Dog kommer Freeman med på et afbud, da det ellers var den tidligere motorcykelmester Barry Sheene der havde fået æren, men han kan ikke komme grundet alvorlig sygdom.

Dermed bliver Freeman også den første ikke-motorsportsperson der markerer slutningen af et australsk Formel 1 Grand Prix. "Cathy Freeman vinker med det ternede flag og hun vil også være på podiet til en af overrækkelserne," siger en talsmand for løbet i Melbourne.

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •