Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Verner skal hente point i weekenden.

Super GT Danmark 
07/06/19 

Super GT DanmarkDenne weekend skal Kevin Verner næsten køre race i sin egen baghave. Han og Autoforum Racing Team Silkeborg kommer netop fra Silkeborg, men det betyder ikke at Kevin er 100% på hjemmebane, for det er lang tid siden han sidst kørte på Jyllandsringen.
 

Sidste gang Kevin kørte på Jyllandsringen var tilbage i 2017 og det var i hans gamle turbo bil. Han har ikke haft mulighed for at teste med den nye bil på banen, så han skal ret hurtigt finde farten i denne weekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med den nye bil har Kevin lige manglet det sidste for at være med helt fremme i feltet. Derfor har teamet hjemmefra ændret lidt på bilens setup. Et par småting er ændret for at prøve at finde de sidste hundrededele.

Det er vigtigt at finde lidt mere fart i den nye bil, da Kevin ikke har fået kørt helt så mange point ind som man havde forventet. Den nye bil har haft nogle små tekniske udfordringer, hvilket blandt betød at Kevin måtte udgå i det sidste løb på Ring Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin Verner og ARTS har gennemgået hele bilen og fundet frem til et setup som skal prøves af i morgen, når det går løs på Jyllandsringen. Kevin ligger i øjeblikket nummer seks i mesterskabet og det skal der gerne laves om på.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •