Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Intet pressemøde i dag

Formel 1 
06/03/03 

Der skulle ellers have været afholdt et pressemøde i dag, hvor Max Mosley var sat klar til at blive udsat for krydsild fra de sultne journalister.
 

Men på grund af problemer med flytrafikken til og fra Australien, er det ikke lykkedes for FIA præsidenten at nå frem. Derfor blev det aflyst - et pressemøde der ellers kunne have givet masser af gnister og spænding, primært med fokus på de nye ændringer samt voldgiftsagen der er anlagt mod FIA af de to rebelske teams, McLaren og Williams.

I morgen kan der dog godt komme masser af verbale slag - her mødes Ron Dennis og Frank Williams med pressen sammen med de to småteams repræsenteret ved Paul Stoddart og Eddie Jordan. Som den mere "neutrale" er også Jean Todt med, mens Gerhard Berger sniger sig med til pressemødet, da han netop har annonceret sin afgang som sportschef med BMW.

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •