Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel øjner muligt hattrick

Super GT Danmark 
06/06/19 

Super GT DanmarkEfter en forrygende sæsonstart med to sejre i de første afdelinger kan Kevin Rossel sætte trumf på, når han for første gang indtager Jyllandsringen. Det sker i samme uge, hvor han tester Lamborghini i Italien.
 

Det går stærkt for Kevin Rossel for tiden, hvor han er suverænt i spidsen for kongeklassen Super GT, og han har mulighed for at lave et regulært hattrick med en sejr i den kommende afdeling på Jyllandsringen. I sæsonens to første afdelinger har han stået på podiet, og den følelse vil han selvfølgelig gerne opleve igen.

- Det kunne være lidt sjovt at lave et hattrick med tre sejre i de tre første, og jeg tror ikke, at der er andre, som har gjort det før. For mig handler det hver gang om, at jeg skal komme hjem med så mange point som muligt forhold til mesterskabet, og på sin vis er det godkendt, hvis jeg holder forspringet denne gang. Jeg har aldrig kørt på Jyllandsringen før, men jeg har testet der og været der mange gang. Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl kender banen ud og ind, så vi skal nok få lavet et stærkt setup, og så er det bare lidt lettere at lave et godt resultat. Jeg tror på, at vi kan gøre det igen, lyder det fra Kevin Rossel, der også prøver kræfter med en ny bane noget længere sydpå i denne uge. På Imola-banen i Italien skal han teste i en Lamborghini, og for Vejle-drengen er det en mulighed for at tage et skridt videre i karrieren.

- Det er den vej, som vi gerne vil, og jeg glæder mig til at vise mig frem dernede. Jeg bliver en erfaring rigere, og forhåbentligt kan jeg overbevise nogle folk om, at jeg er værd at satse på. Det bliver virkeligt spændende, og det ligner bare en rigtig god uge med masser af spændende ræs. Vi arbejder hele tiden med at bygge på, og vi kan se, at tingene går i den rigtige retning. Det glæder både hjemme i Danmark i Super GT, hvor jeg er kommet ind på et fantastisk hold, men også i forhold til de internationale muligheder, og vi forfølger det hele, slutter Kevin Rossel, der slår sig løs på Jyllandsringen 8. og 9. juni.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •