Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Crosskart

Internationalt motorløb på Ørnedalsbanen

Crosskart 
06/06/19 

Ørnedalsbanen ved Sæby, skriver endnu engang et nyt kapitel i den store motorsports bog. Denne gang står den på NEZ Championship (nordeuropæisk mesterskab) den 15.-16. juni 2019, hvor de bedste racerkørere i Crosskart fra blandt andet Sverige, Norge, Finland, men mange af vores egne lokale talenter fra FSAS (Frederikshavn Sæby Autosport) kæmper med om vigtige podieplaceringer.
 

Disse kørere gæster inden længe den historiefyldte Ørnedalsbane, som igennem tiden har lagt underlag til mange gode timers motorsport.


(Foto: Hoffmann Foto)

Det er mere end 30 år siden, at der sidst blev afholdt et internationalt motorløb på banen, hvilket var en EM-afdeling i datidens Rallycross, som dengang hed Autocross. Dette er med tiden blevet en vandrehistorie, om hvordan mennesker fra nær og fjern valfartede til banen og folk holdt i lange køer ind mod Sæby.

Klubben FSAS, håber inderligt på, at dette bliver en tilbagevendende begivenhed, hvor kørerne igen får muligheden for at udfordre banen, og derved give publikum underholdning på højt plan.

Jens Bislev