Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Ny bane venter MICCAR RACING

Super GT Danmark 
06/06/19 

Super GT DanmarkCarsten Lorenzen og MICCAR RACING skal have lært en ny bane, når sæsonens tredje afdeling af OK Mobil 1 Super GT Danmark bliver kørt denne weekend på FDM Jyllandsringen.
Banen er ny i den henseende, at teamet ikke tidligere har været på den midtjyske asfalt med den Mercedes-lignende Mitjet V6 racer. Carsten har dog erfaring med banen i sig selv fra 2013 til 2016, hvor han kørte i en anden løbsserie.
 

Derfor har teamet også valgt at tage en testdag på banen onsdag, forud for løbsweekenden, for ikke at stå på helt bar bund lørdag morgen. Det er der dog også andre af holdene der har, så det bliver ikke sådan at Lorenzen har et ekstra es på hånden – men han er da i hvert fald ikke bagud i forhold til konkurrenterne.


(Foto: JJ Media)

Bagud var han bestemt heller ikke ved den seneste afdeling på Ring Djursland. Her fik han weekenden igennem høvlet mere og mere af omgangstiderne, og havde nogle ret gode dueller i alle tre løb. Så det betyder også at der er tanket lidt ekstra racerbenzin på selvtilliden.

Men med 24 andre konkurrenter på banen, og en kamp på hundrededele og tusindedele, er der ikke plads til ret mange fejl, så man enten er i top-20 eller udenfor.

Beslutningen omkring en ekstra testdag på netop FDM Jyllandsringen, kommer også på baggrund af at der ikke er helt så meget kørsel for Super GT klassen som sædvanligt. Der er kun en træning, og så er der ikke nogen Warm Up søndag morgen, som der plejer at være. Men det er ens for alle kørerne, så det er med at være skarp lige fra starten af.


(Foto: JJ Media)

MICCAR RACING og Carsten Lorenzen håber på at mange hopper i bilen, og tager turen til FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, og nyder pinseweekenden med lidt dejlig motorlarm, og en masse godt ræs. Programmet er tæt pakket med ræs fra 10.20 til 17.50 gennem hele søndagen.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 10.45
Kvalifikation 13.45

Søndag
Løb 1 10.50
Løb 2 14.40
Løb 3 17.05

MICCAR RACING JJ Media

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •