Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Fire gode placeringer, tak

1600 Challenge 
05/06/19 

Momentum Racing har et stort ønske til denne weekend – fire gode placeringer, tak.
 

Sæsonens tredje afdeling af Yokohama 1600 Challenge bliver kørt på FDM Jyllandsringen, og her skulle både Oliver Rømer og Jens Kristoffersen gerne slutte langt fremme i feltet.

Ved de to tidligere løb, har regnvejr drillet holdet fra Sydsjælland en del, så der ikke er kommet helt så mange point på kontoen, som farten i tørvejret ellers gav indikationer på.

Alligevel så indtager Oliver en aktuel 12. plads i det generelle mesterskab, mens Jens er på 8. pladsen generelt, og i føring af Rookiemesterskabet. Men der er stadig rigtig mange point at køre om, så der er rigtig gode muligheder for at forbedre placeringerne allerede denne weekend.


(Foto: JJ Media)

Ved debutløbet på Padborg Park, var det Oliver der kørte de hurtigste omgangstider af de to, mens det på Ring Djursland var det Jens, der var den hurtigste mand. Så det bliver lidt spændende at se, hvem der har overtaget denne weekend, teaminternt. Oliver var på FDM Jyllandsringen 3 gange i 2018 sæsonen, og her kørte han nogle rigtig gode omgangstider med den røde og hvide Peugeot 207 med startnummer 31.

FDM Jyllandsringen er den sidste af de danske baner, som Jens endnu har til gode at lære i Peugeot 208’eren med nummer 32 i sideruden. Men som man har set både på Padborg Park samt på Ring Djursland, er han hurtig til at få banerne ind under hjelmen, og ned i speederfoden.


(Foto: JJ Media)

Løbet er det sidste Yokohama 1600 Challenge løb inden klassen går på en to måneder lang sommerferie, så det er sidste chance for at følge Momentum Racing, inden de vender tilbage i august måned.

Teamet håber at mange vil tage turen ud til FDM Jyllandsringen, og kigge forbi teltet i paddocken. Men hvis man ikke har mulighed for det, har DTC lovet at søndagens løb bliver streamet på YouTube via dette link: https://www.youtube.com/channel/UCY38AVR1yPvsS0IOJDFf2Nw

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 09.55
Kvalifikation 12.00
Løb 1 16.45

Søndag
Løb 2 13.20

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Jens Kristoffersen
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •