Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin mod rosset i OK Mobil 1 Super GT

Super GT Danmark 
04/06/19 

Super GT DanmarkHan er blevet vant til at stå øverst på podiet. Sæsonens to første afdelinger har givet Kevin Rossel fra Team Flexlease.nu Strøjer Tegl to førstepladser, så forfølgerne skal virkelig give den gas, hvis ikke den 24-årige vejlenser skal blive den samlede vinder af OK Mobil 1 Super GT.
 

"Det er virkelig imponerende, hvad Kevin Rossel og hele Team Flexlease.nu Strøjer Tegl har præsteret i starten af sæsonen. Det er ham, feltet kigger på nu. Men der er lang vej frem til det sidste løb i oktober," siger Tom Gaarde Pedersen, promotor for OK Mobil 1 Super GT.


Kevin Rossel er manden, alle forsøger at slå, når der i weekenden bliver kørt race på Jyllandsringen

Fart over feltet
Hele 176 point har Kevin Rossel høstet indtil videre. Men den blå racer med nummer 60 på siden skal kæmpe om hvert eneste point, når Super GT-bilerne i weekenden strækker sig ud på Jyllandsringen.

"Jeg glæder mig virkelig til at se feltet give den gas på Jyllandsringen. Der er så meget kvalitet og fart i denne sæson, at der med garanti venter en forrygende weekend både for tilskuere og tv-seere," siger Tom Gaarde Pedersen, der forventer, at der stadig er 10 kørere, der har en chance for at køre med om podiepladserne.

OK


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •