Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Michael Christensen godt forberedt til Le Mans forsvar

Le Mans 
04/06/19 

Le MansSidste års vinder af GTE Pro klassen på Le Mans Michael Christensen, er glad og tilfreds efter den officielle testdag blev afviklet på Le Mans søndag. Den danske Porsche fabrikskører skal ikke kun tilbage til Le Mans for at forsvare sidste års sejr, men står også med rigtig stærke kort på hånden til også at kunne kalde sig officiel verdensmester i sportsvogne efter løbet.
 

Forud for løbet fører Michael Christensen og hans franske makker Kevin Estre, der kører Porche #92, FIA WEC med 36 point til andenpladsen, der - trods en sæsonlang hård kamp med Ford, BMW, Aston Martin og Ferrari - tilhører holdkammeraterne i Porsche #91 Gianmaria Bruni og Richard Lietz. En sejr på Le Mans indbringer 38 point.

Ved testdagen på Le Mans offentliggjorde Porsche også bemalingen på dette års Le Mans Porsche. Sidste år vandt Michael Christensen i den ikoniske grisebemalede lyserøde Porsche 911RSR, men i år stiller Porsche til start i deres normale bemaling, dog med den normale røde stribe udskiftet med guld for at fejre VM for konstruktører, der blev kørt i hus ved sidste VM afdeling på Spa, hvor Michael Christensen og Kevin Estre sluttede på tredjepladsen.

Selvom Christensen og Estre, der på Le Mans får selskab af Laurent Vanthoor, sluttede som nummer 13 af de 17 biler i det store GTE Pro felt, så var Michael Christensen efterfølgende meget optimistisk.

"Testen er gået nøjagtig som vi havde håbet" forklarer Michael Christensen. "Vi nåede at teste alt det vi havde planlagt og alt kørte som det skulle. Med hensyn til vores placering, så er det svært at vide, hvad de andre teams gjorde under testen. Men vores bil kørte perfekt og alle i teamet er glade og vi føler os godt forberedt og klar til Le Mans. Der er mange ting man ikke kan forberede til Le Mans, men de områder hvor vi kan, står vi i hvert fald godt stillet. Og så var det i øvrigt bare fedt at være tilbage på Le Mans. Den bane er bare en fed bane".

Le Mans afvikles i weekenden den 15.-16. juni.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Le Mans
  • 16/06/19 - Le Mans - Le Mans
  •