Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen i Detroit: Frustrerende afslutning efter suveræn indsats

SportsCar
Championship 

03/06/19 

Christina Nielsen og Katherine Legge leverede pragtpræstation i Detroits gader lørdag aften dansk tid, men måtte acceptere skuffende nederlag efter ærgerlig påkørsel i løbets sidste minutter.
 

Banen var kridtet op til en mulig podieplacering til Christina Nielsen og Katherine Legge, som lørdag aften dansk tid stillede op i fjerde afdeling af det amerikanske IMSA-mesterskab på Belle Isle i bilbyen Detroit.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Makkerparret fra Meyer Shank Racing startede i forreste række i det 100 minutter lange sprintløb, men måtte tage til takke med en niendeplads i GTD-klassen efter en påkørsel fra en konkurrent i løbets sidste minutter.

– En temmelig skuffende oplevelse, for at sige det mildt. Forberedelserne har forløbet optimalt, vi kørte en god kvalifikation og vi havde en stærk bil, som helt sikkert fortjente en podieplacering. Desværre gik det overhovedet ikke sådan, så lige nu er der ikke andet at gøre end at glemme den her weekend og se frem mod næste løb, lyder det fra Christina Nielsen.

Det var danskeren, som startede løbet fra en andenplads efter en suveræn præstation i fredagens kvalifikation. Trods massivt pres bagfra formåede Nielsen på kølig manér at forsvare sin placering i hele sit stint og således aflevere den Caterpillar-farvede Acura NSX GT3 Evo i samme position, som den startede.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen: En meget uheldig situation
Efter førerskiftet mistede teamkammeraten Katherine Legge to positioner efter et par intense dueller, men briten mister for alvor placeringer, da en konkurrent i løbets sidste minutter påkørte den gule Acura, så den snurrede rundt på banen.

– Det var en meget uheldig situation, som var svær at undgå. Virkelig ærgerligt, når vi følte, at vi havde farten og momentet til at sikre en podieplacering. Det havde teamet fortjent, for de har arbejdet hårdt for at give os så perfekt en bil, som vi havde denne weekend. Nu handler det bare om at genskabe motivationen til næste løb og kæmpe videre for det topresultat, som vi efterhånden har sparet godt op til.

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Detroit
  • 01/06/19 - Detroit - SportsCar Championship
  •