Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Lasse L. Sørensen får travl NASCAR weekend på Brands Hatch

NASCAR 
31/05/19 

Den tidligere DTC mester Lasse Sørensen får i denne weekend hænderne fulde på Brands Hatch i England. Efter at han, for tre uger siden, sensationelt vandt sit debut løb i Italien, har Team flexlease.nu Strøjer Tegl, i sammenråd med Lasse’s NASCAR Team DEXWET DF1 Racing, besluttet at prøve den unge nordjyde af i den helt store klasse, Elite 1. Lasses debut løb foregik i den 32 biler store junior kategori kaldet Elite 2. Men i denne weekend får han fuldt program, da han skal deltage i begge klasser, og skal i Elite 1 klassen bl.a. konkurrere mod stjerner som den tidligere Formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve.
 


Lasse Sørensen efter sejren i Italien

Lasse Sørensen udtaler; ”Det er vildt, at jeg allerede nu får chancen for at rykke op imellem Pro kørerne, og jeg er yderst taknemlig for, at Team flexlease.nu Strøjer Tegl har taget denne beslutning. Der er ingen tvivl om, at det bliver en hård weekend at skulle køre begge klasser, men det giver mig gode muligheder for at lære både team og bil bedre at kende. Jeg nåede kun at køre 15 omgange i bilen inden mit debutløb i Italien, så jeg mangler stadig lidt erfaring i forhold til mine konkurrenter”.

Løbet på Brands Hatch i England bliver kørt over hele weekenden med tidtagning og heats lørdag og heats søndag eftermiddag. Der forventes over 50.000 tilskuer til løbet, kaldet American Speed Festival.

Lasse L. Sørensen har de sidste to år kørt DTC sammen med Team Flexlease.nu Strøjer Tegl, og vandt allerede mesterskabet i sit første år i serien foran bl.a.Jan Magnussen. I 2014 vandt Lasse det Franske F4 mesterskab. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Yderligere er han lillebror til Aston Martin frabrikskøreren Marco Sørensen, som i 2016 vandt VM for professionelle sportsvogns kørere i ”Danetrain”, sammen med sin makker Nicki Thiim.

Lasse Racing / Flexlease.nu Strøjer Tegl


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •