Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Turen går til Frankrig

GT4 European Series 
30/05/19 

I weekenden byder Paul Richard velkommen til et GT4-felt, der tæller 42 biler. Circuit Paul Richard er et fransk motorsportsanlæg beliggende i Le Castellet, tæt ved Marseille i Provence-Alpes-Côte d’Azur. Banen er meget kendt, da Frankrigs Grandprix i Formel1-serien mellem 1971 og 1990 er kørt her hele 14 gange.
 

Banen danner rammerne om Nicolaj Møller Madsens tredje løb i GT4 European.
“Vi skal kæmpe om flere point, da vi tabte nogle i sidste løb. Torsdag og fredag står på test, og det glæder jeg mig meget til, da jeg aldrig har kørt race på Paul Richard før. Det bliver spændende at prøve kræfter med en ny bane. Lørdag går det løs med Qualifying samt Race 1, og søndag står på Race 2”, fortæller Nicolaj.

Løbet i Frankrig bliver årets første varme løb, hvilket passer rigtig godt til Audi-bilen og Nicolaj. I 2018 viser statistikkerne, at de klarede sig bedst i løb med +20 grader. Audi er god på dækkene, og derfor kan varmere asfalt være til stor gavn.

“Banen er en blanding af højhastighedssving og tekniske dele, som passer rigtig godt til vores bil. Derfor har vi også høje forventninger til denne weekend, og går selvfølgelig - som altid, efter point. 2 styks top fem placeringer er målet, men vi går naturligvis efter at vinde”, udtaler Nicolaj.

Det er muligt at følge Qualifying og løbene live via GT4series.com.

Lørdag:
Qualifying kl. 09.00
Race 1 kl. 14.10

Søndag:
Race 2 kl. 11.30

Nicolaj Møller Madsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Paul Ricard
  •