Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Mere op ad bakke end ned af bakke for Kevin Verner

Super GT Danmark 
28/05/19 

Super GT DanmarkWeekendens Super GT løb på Ring Djursland gik ikke helt som forventet for Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner. Nogle uventede problemer satte en stopper for et topresultat på banen som Kevin holder meget af.
 

Den første træning gav optimisme i hele teamet da Kevin var hurtigst. I den anden træning var han i med som nummer otte og det var tilfredsstillende for både ARTS og Kevin.

Til den første kvalifikation var alting stadig rigtig godt. Kevin var nummer fire ud af de tolv som går videre til den anden kvalifikation.


(Foto: Motorsporten.dk)

I første kvalifikation var Kevin kørt ud på et sæt nye dæk. Da dækkene kun havde kørt fem omgange blev de også benyttet i den anden kvalifikation og her gik der noget helt galt. Da kvalifikationen sluttede var Kevin nummer ni. Han var altså ikke med blandt de otte hurtigste biler som bliver byttet rundt til første løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

En start placering som nummer ni var ikke det forventede resultat, og nu var det 'op ad bakke' for Kevin Verner i det første løb.

En kædereaktion i starten af første løb får flere af kørerne til at tyvstarte. Kevin er en af dem og selv om han kører et godt løb, må han efter en strafbane slutte på en samlet niendeplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb kommer Kevin godt fra start, men ret hurtigt bliver der kæmpet hårdt og intenst oppe foran i feltet. Kevin holder lidt igen og kan avancere to placeringer da andre konkurrenter kører af banen. Den lidt hårde kørsel gør det dog ikke muligt at køre sig længere frem end en sikker syvendeplads.

I finaleløbet kommer Kevin igen godt fra start, men for enden af publikumslangsiden på første omgang går det galt. Et uventet teknisk problem får bilen til at låse på et eller begge baghjul og bilen skrider ud midt i feltet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin snurrer rundt og stopper først da bilen står i sandfanget. Det er utrolig heldigt at Kevin ikke rammer en anden konkurrent og ikke selv bliver ramt af andre biler under sin snurretur.

For Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner var det ikke den weekend de havde håbet på. Det blev også en weekend hvor der ikke blev kørt helt så mange point ind som forventet.

Nu skal hele bilen efterses og klargøres til den næste afdeling, som skal køres på Jyllandsringen i starten af juni.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • Ring Djursland
  • 26/05/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •