Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Sejr og skuffelser til Nymark Racing

Super GT Danmark 
27/05/19 

Super GT DanmarkAnden afdeling af Super GT blev i weekenden kørt på Ring Djursland. Det blev en lærerig weekend for nogen af kørerne hos Nymark Racing. Det blev også en weekend med sejre og skuffelser for teamet.
 

Frederik Nymark kunne ikke rigtig får tingene til at spille som han gerne ville i weekenden. Generelt havde kvalifikationen ikke været helt i top for teamet og Frederik. Derudover havde Frederik fået nogle placeringers straf for at komme lidt for sent til førermødet. Derfor startede han helt nede som nummer 21.


(Foto: Motorsporten.dk)

Samtidig havde teamet problemer med kølingen på bilen. Umiddelbart var der ikke noget galt med bilens kølesystem. Bilen blev dog ved med at blive meget varm i alle tre løb, og Frederik Nymark havde derfor ikke mulighed for at presse bil og motor til det maksimale.


(Foto: Motorsporten.dk)

På trods af alle de problemer som weekenden havde budt på, kunne Frederik Nymark køre over målstregen i finalen som nummer syv.

" Vi har ikke været hvor skulle i denne weekend og det har kostet mig en del point i mesterskabet" sagde Frederik Nymark efter løbet.

Frederik er i øjeblikket nummer tolv i mesterskabet og skal derfor have kørt nogle solide point ind ved næste løb på Jyllandsringen.

Mikkel C havde også en lidt vanskelig kvalifikation hvor han sluttede som nummer atten. Der var ikke der hvor den erfarne racerkører ønskede at være. I serien er konkurrencen dog så hård at en enkel tiendedel kan betyde ti pladser på startplaceringen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I løbet af weekenden var det dog tydeligt at han er ved at få tillid til den nye Super GT bil. Som weekenden skred frem var det tydeligt at Mikkel C blev mere dus med bilen og han kunne slutte finaleløbet som nummer seks.

Noah Watt startede weekenden med det største smil på læben i teamteltet. I første kvalifikation var han hurtigst. I anden kvalifikation blev han nummer otte og det betød han skulle starte forrest i første løb. Løbet styrede Noah fra start til mål og tog målflaget i sikker stil.


(Foto: Motorsporten.dk)

Smilet stivnede dog i løb to og tre hvor det unge talent blev påkørt i begge løb. I løb to måtte han udgå og i løb tre sluttede han som nummer ni, hvilket må siges at være en skuffende afslutning på weekenden for Noah Watt.

Nicolai Hansen blev tidligt ramt af uheld i weekenden. På en af de sidste omgange i anden træning fik han en defekt på sin undervogn. Det blev en lidt voldsom afkørsel, hvor det ene hjul røg helt af bilen.

Nicolai Hansens mekanikere kastede sig over bilen ligeså snart den var tilbage i teamteltet. Med kun 3 timer til den første kvalifikation var der et kæmpe arbejde foran dem. Mekanikerne udførte en fantastisk stykke arbejde og til kvalifikationen kunne bilen igen køre ud på banen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der var dog nogle ting som skulle rettes til på bilen, så Nicolai fik ikke rigtig sat en tid. Den unge racerkører startede derfor bagerst i første løb. Nicolai holdte resten af dagen hovedet koldt og dækkene varme, han kunne slutte finaleløbet på en solid tolvte plads.

Idag er hele Nymark Racing taget til Jyllandsringen for at teste op til næste løb i starten af juni. Da det er første gang at Super GT bilerne skal køre løb på banen, vil teamet gerne være velforberedt.

Alle fire kørere skal indhente point til mesterskabet, så der er intet overladt til tilfældighederne.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Mikkel C. Johansen
  • Nicolai A. Hansen
  • Noah Watt
  • Jyllandsringen
  • Ring Djursland
  • 26/05/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •