Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

FN Rally – Nielsen og Brodersen kan stadig være med i den elleve år gamle Citroén C2R2 Max

DM Rally 
27/05/19 

Efter en topplacering til Nielsen og Brodersen i 1. afdeling af Rally DM, var der lagt op til fight med de unge løver, da anden afdeling om Danmarksmesterskabet i rally, lørdag den 25. maj, skulle køres i området omkring Kjellerup.
 

Førstekører Frank Nielsen, Odder, med Per Brodersen, Lem St. (ved Ringkøbing), i co-driver sædet, har mange flotte resultater på scorekortet, når de spænder selerne i den lille hurtige Citroén C2R2 Max. Bl.a. har de dobbelt guldmedalje i rally 2013, dobbelt guldmedalje i minirally 2016 og sølvmedalje i DM rally 2018, at se tilbage på – i øvrigt i den samme, nu 11 år gamle, bil.


Frank Nielsen og Per Brodersen bragte den fine Citroén C2R2 Max ind på en sikker 3. plads i klasse 4.
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

Efter et meget krævende rally omkring Kjellerup, kan status gøres op efter de første to afdelinger om danmarksmesterskabet. En generel 14. plads i Rally Kjellerup, og en 3. plads i klasse 4 for modificerede biler mellem 1.401 og 1.600 ccm., betyder at Frank Nielsen og Per Brodersen i den samlede stilling ligger på en flot generel 9. plads i kampen om Dansk Super Rally på tværs af alle klasser, og ikke mindst på en flot 2. plads i den meget tætte klasse 4, hvor de kæmper imod mange nyere biler med unge dygtige kørere bag rattet.


Frank Nielsen og Per Brodersen kørte et sikkert og kontrolleret rally under vanskelige forhold.
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

Per Brodersen udtalte efter løbet: ”Prøverne var meget, meget hurtige med lange lige strækninger. Det er i ikke lige det optimale terræn for Frank, som hellere kører teknisk krævende hastighedsprøver med mange sving og vanskelige passager. Da vi havde kørt prøverne igennem inden løbet, blev taktikken lagt. Vi skulle fra første meter køre et meget disciplineret løb i højt tempo, uden fejl. Det lykkes til fulde, og meget bedre end forventet, så vi er meget tilfredse med dagens resultat”.

Næste afdeling af Danmarksmesterskabet køres den 29. juni med start fra Korskro Banen ved Esbjerg.

/FN Rally


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Kjellerup
  • 25/05/19 - Kjellerup - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: