Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Marco Gersager: ”Så kom vi endelig i mål”

DM Rally 
26/05/19 

Efter flere tilløb lykkedes det i weekenden endeligt for Marco Gersager og Carina Møller. De fik deres potente Suzuki Swift Maxi 2000 i mål ved Rally Kjellerup – anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Det skete med en tredjeplads i klassen.
 

”Det var en dejlig fornemmelse,” siger en glad Marco Gersager. ”Det har været en rigtig god dag, og alt i alt tror jeg, at det har været vigtigt for mig at komme hertil. Vi er ikke kørt ind i noget, så det har været positivt.”


Rally Kjellerup udløste årets første pokal til Marco Gersager og Carina Møller.

De to forudgående løb – et hollandsk rally og første afdeling af DM – bød på tekniske udfordringer, som sendte dem ud af det første løb og langt ned i rækkerne i det andet.

”De første fire prøver i Kjellerup gik supergodt. Jeg begyndte at vænne mig til bilen igen og tro på, at den kan og ikke mindst, at jeg kan,” siger Marco Gersager.

”Desværre begyndte bilen at sætte ud, da vi kom til prøve 5. Det var ikke voldsomt. Jeg kunne blot reducere lidt på gassen, så den ikke satte så meget ud, men så blev det bare værre på de sidste afsluttende prøver.”

Målet blev dog nået ved Arena Midt i Kjellerup.

”Vi tabte 4-5 placeringer i generalklassementet, men vi beholdt vores tredjeplads i klassen og har fået nogle gode kilometer i bilen og i kroppen. Det har alt i alt være supergodt,” siger Marco Gersager. ”Jeg tror, at det måske var en krumtapsensor eller noget tilsvarende, som skabte problemet. Alle ure var som de skulle være, så jeg tror, at det er en eller anden bagatelting. En vask og nogle timer på værkstedet, så er vi klar igen.”

Klar igen er senest 29. juni, hvor tredje afdeling af DM – Sydjysk Rally – køres øst for Esbjerg. ”Men vi satser på at finde et træningsløb inden da,” slutter Marco Gersager.

GM Motorsport


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • Kjellerup
  • 25/05/19 - Kjellerup - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: