Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

TCR Scandinavia

Madbull Racing bakker op om TCR

TCR Scandinavia 
26/05/19 

Om en uges tid får Kim Lund Johansen sin debut i TCR Scandinavia's anden afdeling, når den skal afvikles på Anderstorp i Sverige.
 

Løbet bliver dermed også debutløb i den nyindkøbte Seat Leon TCR, som Madbull Racing også deltager med i Special Saloon Car i GT-klassen.

”Planen var at køre fuld sæson i Special Saloon Car, men i Supertouring klassen, hvor denne biltype har kørt de sidste 3 år. Men med den nye klasseinddeling der træder i kraft i år, har vi besluttet at kun køre udvalgte løb i Special Saloon Car som optakt til 2020 sæsonen, hvor målsætningen er at køre fuld TCR” siger Kim Lund Johansen.

Det var en mulighed som åbnede sig for blot et par uger siden, som gjorde at teamet allerede i år kan prøve kræfter med TCR-serien fortæller køreren videre.

”Jeg glæder mig til et gensyn med Anderstorp, hvor jeg sidst kørte i 1994 på to hjul – og så glæder jeg mig helt vildt til at komme tilbage i en forhjulstrukken Touringcar. TCR er et spændende koncept, som har stor succes på verdensplan, og helt sikkert er noget som passer godt ind i vores team.”

På værkstedet i Voel ved Silkeborg har der den sidste uge været ekstraordinært travlt for at få bilen rettet ind efter det sidste nye TCR reglement. TCR serien anvender BoP (Balance of performance) som kendes fra bl.a. LeMans-serien. Dette for at sikre at alle deltagende bilmærker er jævnbyrdigt konkurrencedygtige.

Sidst Kim Lund Johansen sad bag rattet i en forhjulstrukket racer, var i sæson 2016, hvor han forsvarede Danmarksmesterskabet i Yokohama SuperCup, i netop en Seat Leon.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Anderstorp
  • 02/06/19 - Anderstorp - TCR Scandinavia
  •