Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing melder klar til Ring Djursland

Super GT Danmark 
24/05/19 

Super GT DanmarkÅbningsløbet på Padborg Park gik ikke lige som planlagt. Selv om teamets testkørsler inden sæsonstart viste at alle fire kørere havde farten, så var heldet ikke med firkløveret fra Nymark Racing, men på Ring Djursland er teamet klar til kamp.
 

Frederik Nymark var uheldig på Padborg Park. Han mangler point på kontoen og dem forventer han at hente i weekenden. Ring Djursland har altid været en god bane for Frederik Nymark og i weekenden vil han satse på en hurtig og sikker weekend uden uheld og fejl.


(Foto: Motorsporten.dk)

Mikkel C har brugt lidt tid på at udstille sin bil i forbindelse med det kommende CHGP løb i København, som køres den første uge i august. Bare tanken om at skulle køre på Ring Djursland i sin Super GT bil, bringer det helt store smil frem i ansigtet på ham.


(Foto: Motorsporten.dk)

Mikkel C har kørt flere løb på Ring Djursland. Han har deltaget i både Legend Cup og DTC, så han glæder sig til at komme i gang med weekenden og hente point til kontoen.

Nicolai Hansen kender også banen fra sin tid i DTC. Kørestilen er dog en smule anderledes i en Super GT bil, men det bør ikke være et problem for det unge talent. Han viste til åbningsløbet at han har fået godt fat i bilen og skal nok være med helt fremme i AM klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Noah Watt har smugtrænet i weekenden. Han stillede til start i Legend Cup i Århus. I de små og hurtige Legend biler fik han en oplevelse og lidt ekstra erfaring blandt beton klodserne ved CRAA.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tilbage i sin Super GT bil vil Noah igen kæmpe for at komme helt frem i feltet. Han var hurtig på Padborg Park og han har ikke tænkt sig at holde sig ikke tilbage i den kommende weekend.

Bilerne er gennemgået og klar. Teamet er friske og i godt humør, så der er gode muligheder for en succesfuld weekend med point til alle fire Nymark Racing kørerne.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Mikkel C. Johansen
  • Nicolai A. Hansen
  • Noah Watt
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 26/05/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •