Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Det kan gå op og ned for Kevin Verner

Super GT Danmark 
23/05/19 

Super GT DanmarkAnden afdeling af Super GT skal i weekenden køres på Ring Djursland. Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg har lavet alle forberedelserne til weekenden, men teamet er ikke så selvsikre som de kunne være.
 

Den første afdeling på Padborg Park gik rigtig fornuftigt.
I weekendens første løb kørte Kevin Verner sig fra en pole til en sejr.
I de to næste løb var han godt med fremme, uden at kunne kæmpe rigtig med om de sidste placeringer.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi kæmpede lidt med vores dæk. Der er gået lidt Formel 1 i den, for vi har et problem med at få vores dæk til at virke optimalt" fortalte Kevin Verner efter weekenden på Padborg.


(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg har derfor testet inden de skal på Ring Djursland. De mener at de har fundet en fornuftig løsning. Der er dog ingen garanti for at det hele virker i denne weekend.

"Heldigvis har vi flere testmuligheder inden vi skal sætte tiden, så jeg tror vi får styr på det hele og er godt med på lørdag, men intet er sikkert !" siger Kevin Verner inden de sidste ting pakkes sammen til anden afdeling.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter første afdeling på Padborg Park ligger Kevin nummer tre i mesterskabet og der er ingen tvivl om at han vil gøre alt for at forsvare sin plads i mesterskabet. Kevin holder meget af at køre på Ring Djursland og glæder sig til at se om alt testarbejdet har betalt sig !

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 26/05/19 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •