Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NES 500

Podium succes for Kaj Schubert ved NES500 løb på Oschersleben

NES 500 
23/05/19 

Sjette plads som grundlag for tretimers løb
På fredag brugte holdet den første træningssession med at indsamle data og forberede Porschen optimalt til kvalifikationen. Kaj Schubert og Adam Vincze kæmpede godt og satte sig i den solide midtbane.
 

Den anden træning gik meget hurtigere. Gennem samarbejde blev der fundet andre ting, der var vigtige i opsætningen og senere hjulpet til kvalifikation.

Med den hurtige omgangstid af Kaj Schubert i lørdagens kvalifikationen opnået Teamet den samlede sjette plads i qualifying – Det betød en tredje plads i NES7 ranking.

Søndag startede løbet kl. 14.25: Fra sjette plads gik det ind i løbet. I lang tid kunne plads seks holdes. Fint kunne de to Cayman piloter forsvare sig mod modstanderne. Forreste felt, der bestod af omkring syv konkurrenter, var tæt sammen. For en tretimers løb, der ses som Endurance Run, var der tydeligt mange overhalingsmanøvrer. Det var mere som et sprint løb. I mellemtiden var RN Vision STS Racing Team også på andenpladsen - senere endda i spidsen.

Holdet besluttede strategisk at holde den sidste pitstop tilbage i lang tid, da kaosset i pitten ville have kostet for meget tid. Da Adam Vincze vendte tilbage til banen, kom han hurtigt til at køre stabile tider. Hans omgangstider var lignende til hans holdkammerat

Til sidst så de to Porsche-chauffører den ternede flag som fjerde i samlede klassement, kun otte sekunder bag klassens vinder. Dette sikrede duoen ikke kun værdifulde mesterskabspunkter, men også en pokal for andenpladsen og dermed en nuværende første plads i championship i NES7-klassifikation.


Kaj Schubert slutter på andenpladsen igen, således fik han lagt sig i spidsen af mesterskabet.

Team Principal Veit-Valentin Vincentz: "Alt i alt: en komplet succes! Vi var konsekvent hurtige i løbet og havde en ren, fair race. Teamet ydet på sit optimum, god bil og fejlfri kørerskifte. Min sjæl, hvad vil du mere?”

Kaj Schubert Motorsport


Læs mere om:
  • Kaj Schubert
  • Oschersleben
  •