Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Lynhurtige hastighedsprøver venter Marco og Carina

DM Rally 
24/05/19 

Der er gået en måned, siden Marco Gersager, Carina Møller og det øvrige GM Motorsport sidst var i kamp om point til Danmarksmesterskabet. Det skete ved Cimbern Rallye i Nordtyskland, men nu er ventetiden endelig omme. Lørdag starter de i årets anden afdeling af DM-serien, Rally Kjellerup
 

”Kjellerup er et område, hvor jeg har kørt flere gange,” siger Marco Gersager. ”Jeg har kikket prøverne igennem på det videomateriale, arrangørerne har udsendt på forhånd, og det ser ud til, at det går meget ligeud. Nogen gange kan videobilleder godt snyde, men det ser ud til, at det bliver nogle lynhurtige prøver, hvor man skal tro på det, inden man går ind i svingene.”


Efter at have kørt på de snævre tyske veje venter vejene ved Kjellerup for Marco Gersager og Carina Møller.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

”Det tegner til at blive en type hastighedsprøver, vi endnu ikke har kørt på i Suzukien, men jeg er fortrøstningsfuld og føler mig sikker på, at Carina og jeg nok skal kunne klare det. Løbet har næsten lige så mange kilometer hastighedsprøver, som der er transportetaper. Det har jeg vist ikke prøvet før…”

Som navnet antyder, køres Rally Kjellerup med den jyske by som centrum. Meget tæt på byen er planlagt tre hastighedsprøver. To skal gennemkøres to gange, mens de 84 tilmeldte mandskaber hele tre gange skal igennem den tredje.

”Vi går efter at få en placering i top 5 i vores klasse, men vi vil naturligvis ikke forspilde nogen chance for at komme længere frem,” siger Marco Gersager. ”Ved det sidste DM-løb kæmpede vi intenst om at erobre andenpladsen i klassen, men så fik vi jo vores udfordringer med bilen.”

”Dengang ødelagde et stenslag køleren til vores servo-olie, men siden har vi gået rallybilen efter. Vi har flyttet placeringen af køleren, så den ikke er så udsat, og selv om det ikke har været muligt at køre et løb siden sidste DM-løb, føler jeg, at vi er godt forberedte i teamet.”

GM Motorsport DK Presse


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • Kjellerup
  • 25/05/19 - Kjellerup - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: