Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Autoplus Dansk Super Rally rammer Kjellerup

DM Rally 
23/05/19 

Den kommende lørdag byder masser af spænding og rallybiler, når hele 83 tilmeldte mandskaber deltager i anden afdeling af Autoplus Dansk Super Rally.
 

Det sker med udgangspunkt ved Arena Midt i Kjellerup. Herfra skal tre prøver gennemkøres i alt syv gange, inden den samlede vinder kan findes i rallyet, der arrangeres af Kjellerup og Omegns Motorklub.

Klokken 12.01 lørdag den 25. maj sendes første mandskab af sted fra Arena Midt ud på prøverne. Oustruplund, Hinge og Frederiksdal hedder de tre prøver, der med syv gennemkørsler udgør i alt 83 kilometer. SS 1, 4 og 7 – som er powerstage samt 2 og 5 er alle rundbaner, mens prøve 3/6 er en gennemkørsel.


Kristian Poulsen/Ole Frederiksen under 1. afdeling i Autoplus Dansk Super Rally.
(Foto: Allan Post)

Ved første afdeling af DM-serien Autoplus Dansk Super Rally, så vi Kristian Poulsen/Ole Frederiksen sejre under dramatiske forhold i Cimbern Rallye. Det må fortsat forventes, at mandskaberne i bilerne, der er bygget efter R5-reglementet og dermed i den hurtigste klasse i dansk rally, fortsat vil være med helt fremme. Det gælder, ud over Poulsen/Frederiksen i Skoda Fabia R5 regerende danmarksmester Ib Kragh, der igen sammen med Ditte Kammersgaard skal udfordre Poulsen/Frederiksen – og formentlig også den anden Poulsen, Roland, der sammen med Freddy Pedersen deltager i Fabia magen til sin brors og Kragh/Kammersgaard.

Lige bag de tre ligger en stribe øvrige mandskaber i DM6-klassen for de hurtigste, firehjulstrukne biler. Flere af dem vil kunne være med fremme, hvis teknik eller andet driller, ligesom også DM5-klassen med bl.a. Kenneth Madsen/Mette Felthaus og Kim Boisen/Louise Bang Christiansen bliver interessante at følge i deres interne dyst.

Du kan se deltagerliste her.

Se DM-stillingen inden DM2 i Autoplus Dansk Super Rally her.

Løbets hjemmeside finder du her.


Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Ole R. Frederiksen
  • Kjellerup
  • 25/05/19 - Kjellerup - DM Rally
  •