Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ny udfordring venter for Ib Kragh og Skodaen

DM Rally 
23/05/19 

Godt en måned efter, at de deltog i første afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, sætter Ib Kragh og Ditte Kammersgaard sig atter ind i den grønne og grå Skoda Fabia R5. Det sker på lørdag ved Rally Kjellerup, der netop som navnet antyder bliver afviklet med den midtjyske by som centrum
 

”Det er en helt anden type hastighedsprøver, som venter os i Kjellerup,” siger Ib Kragh. ”Hvor det drejede meget i Tyskland, ser det denne gang ud til at blive hastighedsprøver præget af topfart med hurtige sving. Det er et område, hvor vi tit har kørt rally, og nogle af navnene på prøverne virker også bekendte, så vi får helt sikkert nogle gensyn.”


Ny udfordring venter for Ib Kragh og Skodaen.
(Foto: Flemming Jensen)

Da DM-sæsonen tog sin indledning ved Cimbern Rally i Nordtyskland, sluttede Ib Kragh og Ditte Kammersgaard på en generel andenplads, 16 sekunder efter vinderne Kristian Poulsen og Ole Frederiksen.

”Vi skulle gerne lige en tak længere opad stigen, men det er der sikkert også andre, som gerne vil, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi gerne vil stå øverst,” siger Ib Kragh. ”Men det bliver ikke nemt, for både Kristian Poulsen og hans bror Roland viste stærk kørsel, og de er måske ikke på hjemmebane, men løbet foregår i det område, hvor de er opvokset, og den ene af deres co-piloter kommer også fra området. Så er der også Kenneth Madsen, Kim Boisen og Heino Mejer, som vil være med fremme, så intet er givet på forhånd.”

Rally Kjellerup bliver det fjerde løb, som Ib Kragh og Ditte Kammersgaard stiller op i, hvis man tæller deres deltagelse som sikkerhedsbil i det tyske Rallye Stormarn med.

”Jeg har ikke prøvet bilen på den type prøver, vi skal køre på lørdag, men jeg føler mig tryg i Skodaen, og vi skal nok få det til at køre,” siger Ib Kragh. ”Vi skal måske ændre lidt på opsætningen, når vi har set prøverne og finder ud af, hvordan vejret er på lørdag. Jeg har desværre ikke kontakter til de højere magter, men hvis det regner som i fredags, skal jeg nok have en anden opsætning.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Kjellerup
  • 25/05/19 - Kjellerup - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: