Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

KP Motorsport status pt

DM Rally 
22/05/19 

En success historie
, og en lille verdens rekord, i hvert fald i Svinninge, hos KP Motorsport, hvor Kenneth Petersen, på små 16 dage, har genopbygget sin flotte Skoda Fabia Super 2000.
 

GRUNDEN TIL, at der har været hektisk aktivitet både på værkstedet og i telefonen er, Kenneth Petersen og Finn Richardts afkørsel til første afdeling af DM i Rally i den tyske by Satrup.

HER BLEV, den flotte Skoda skadet i betydelig grad, efter en tur på taget, og Kenneth var klar i spyttet da han fik bilen hjem på rally værkstedet, ”Den skal være køreklar til DM2 i Kjellerup, på min fødselsdag, BUM!!!

OG TEORETISK, så er den klar, testet lørdag/180519, men der mangler få dele som skal leveres fra Skoda Motorsport i Tjekkiet, og de kommer desværre i ugen efter DM2.

MEN HVORDAN, er det lykkedes at genopbygge bilen, fra skrot til slot, på sølle 16 dage.

FIRE TING, har dannet grundlaget for dette, Kenneth har næsten sprunget søvnen over, hjælperne har stået klar i kulissen, mange af de ødelagte dele var med i den ’gyldne’ reservedels pakke, da Kenneth købte bilen.

OG SIDST, men yderst vigtigt, der stod et ’works karosseri’ i Finland, som Kenneth allerede havde været lun på inden sit eget uheld. Det blev forhandlet hjem, og så skulle alle dele ellers flyttes fra 2010 karossen til 2014 karossen, og her har Kenneth arbejdet non stop !!!

DRIVLINJEN, lå også på lageret hos Kenneth, både motor, gearkasse og bagtøj.

MEN HASTVÆRKET STOPPER HER, grundet de sidste manglende dele, for ellers kunne Kenneth og Finn godt havde været klar til DM2, men nu bliver rallysprintet i Ringe deres første optræden og indsats i den ’nye’ bil.

NÅR, tiden kommer, så er både karossen, og drivlinjen fra uheldet ikke svære skadet, så når tiden tillader det, så bliver det klargjort, og lagt på hylden for reservedele, til ’plug and drive’.

Allan POST


Læs mere om:
  • Kjellerup
  • 25/05/19 - Kjellerup - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: