Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Boisen Motorsport er klar til igen at vise flaget ved DM i rally

DM Rally 
21/05/19 

Lørdag d. 25. maj køres anden ud af seks afdelinger i DM serien i rally med start fra Arena Midt i Kjellerup.
 

Boisen Motorsport havde den bedst tænkelige start på DM sæsonen ved første afdeling med en 4. og 5. plads i generalklassementet og en klassesejr til Kim Boisen.

Vi havde begge et godt løb, hvor alt lykkedes for os, men hvor vores nærmeste konkurrenter også havde uheld, så vi forventer mere kamp om placeringerne denne gang siger Kim Boisen og Martin Johansen.

Kim Boisen har lavet nogle små justeringer på sin BMW M1, men ellers kørte bilen bare som den skulle supplerer co-driver Louise Bang Christiansen "Kenneth Madsen fra Suzuki Motorsport udgik desværre inden vi rigtigt kunne måle os med ham sidste gang, så vi ved stadig ikke hvordan vi performer i forhold til ham, men vi er sikker på at han kommer som skudt ud af en kanon fra første meter. Vi vil dog fortsætte i det tempo vi sluttede med sidste gang og køre efter klassesejren, så han kommer han til at kæmpe for at vinde" slutter Louise.


Kim Boisen og Louise Bang Christiansen satser på at gentage klassesejren fra DM 1.

Martin Johansen udforskede helt nyt land ved at skifte fra 2WD til 4WD og tilmed rykke op i Kongeklassen, men overgangen gik bedre end forventet som bedste bil efter 3 fabriksbiler og en fjerdeplads generelt.

”Jeg har stadig meget at lære siger Martin Johansen, men det gik bedre og bedre i løbet af dagen og jeg vil tro at vi kan begynde virkeligt at udnytte potentialet i bilen efter 1 eller 2 løb mere. Vi var dog meget tilfredse med resultatet hvor alt gik vores vej, men vi må erkende at vi ikke kan matche de 3 R5 fabriksbiler foran og med 11 biler i klassen vil vi stadig være tilfredse med en femteplads i klassen”.


Med 11 top 4WD biler i klassen vil Martin Johansen være tilfreds med en femteplads.

Anden afdeling af de danske mesterskaber i rally, afvikles lørdag den 25. maj med start kl. 12 fra Arena Midt i Kjellerup. 83 teams stiller til start, så tendensen om en rallysæson med mange spændende biler og rallykørere fortsætter - så kom og følg med på tætteste hold.

Yderligere information om løbet kan findes på løbets hjemmeside:
http://www.minirallysyd.dk/rally kjellerup

Finn Thomsen
Boisen Motorsport


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Kim Boisen
  • Louise Bang Christiansen
  • Martin Johansen
  • Kjellerup
  • 25/05/19 - Kjellerup - DM Rally
  •