Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Store forventninger og stor skuffelse

Rallycross 
19/05/19 

Efter en lang vinter hvor både bil og motor har fået det helt store eftersyn og klargøring, var Peder, volvo’en og hele teamet klar til sæsonstart. I starten af foråret har Peder været ude og træne og teste at bilen var klar. Dette var med blandet succes, da han sidst blev trukket af banen i Ikast.
 

Men nu var bilen klar til det traditionsrige Bededagsløb på Løvelbanen. Dette blev desværre en meget våd omgang, da det for første gang i 21 år stod ned i stænger hele dagen. Men Peder var optimistisk efter træningen og havde taget regndæk på og var klar.

I 1. heat trækkes der lod om start placeringerne, og en af Peders konkurrenter var lidt for hurtig og laver desværre en tyvstart. Bilerne bliver linet op igen til omstart og her er det så volvo’en er mere end klar, da den simpelthen selv begynder at trille ud af starthullerne. Peder kan ikke stoppe den før det er for sent og han bliver diskvalificeret da det er tyvstart nummer 2. Derfor triller Peder i depotet og kan konstatere at koblingen ikke vil mere.

Det var til stor skuffelse og ærgrelse for hele teamet, som nu skal hjem i værkstedet og finde ud af hvad fejlen præcis er og have det lavet til DM 2 på Nisseringen i Pinsen.

Majken Langhoff
Pressechef for Peder T. Rallycross Team