Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso håber på point i første forsøg

Formel 1 
06/03/03 

Fernando Alonso vender tilbage til Grand Prix race efter en pause på én sæson. I 2001 kørte han for Minardi, og nu er han klar til Renault som fuldtidskører.
 


(Foto: Renault F1)
Et helt år har han alene testet for Renault inden han fik kontrakt af Flavio Briatore til at køre den ene af Renault R23'erne. Og spanieren glæder sig. "Når man sidder på grid'en og der er de røde lys, så får man denne specielle følelse, ventede på at koblingen bider. Der er slet ikke noget som det," siger han meget passioneret. En del af målet er selvfølgelig også at få nogle point - og gerne allerede i første forsøg.

"Hvis jeg også gennemfører er der selvfølgelig en god chance for at score point. Der er altid mange der udgår i Melbourne, så hvis man kommer igennem løbet kan man hente noget. Det vil være mit første point i Formel 1 - og det er selvfølgelig en af mine prioriteter," siger Fernando Alonso.

Den yderligere banetid som han og teamet får fredag, vil give en fordel. "Det er umuligt at teste der i løbet af året, så selvom man har kørt der i syt år, er det altid en bane som man glemmer i løbet af sæsonen og har brug for at lære den ugen. Det er fantastisk for mig at have de to ekstra timer, især til kvalifikationen fredag eftermiddag," slutter han.

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •