Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Politiker teamer op med erfaren rallykører til race

Rally 
18/05/19 

Søndag den 19. maj sætter folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti Brigitte Klintskov Jerkel valgkampen på hold for en kort stund.
Hun er nemlig blevet tilbudt at være co-driver til Rally Sprint, som afholdes i Ejby Sjælland søndag den 19. maj. Og det er ikke hvem som helst, hun skal dele bil med.
 

Føreren er nemlig Jørgen “Gamle” Hansen. Jørgen hedder ikke Jørgen "Gamle" Hansen for ingenting. Gennem 1970'erne og 80'erne var han en af rallyverdenens store navne. Han har deltaget i over 100 løb siden 1969 og har en årrække som professionel bag sig.

”Da jeg blev spurgt, om jeg ville være co-driver for Jørgen, sagde jeg ja lige med det samme. Han er et stort navn i dansk motorsport, og jeg har altid haft en drøm om at køre rally. Indtil videre er det blevet til racerløb på baner, men nu får jeg mulighed for at prøve rallydrømmen af. Jeg glæder mig,” siger Brigitte Klintskov Jerkel.

Som den første og eneste kvinde sidder Brigitte Klintskov Jerkel med i bestyrelsen hos DASU, Dansk Automobil Sports Union. Her arbejder hun for, at flere kvinder vil få øjnene op for motorsport.

Jørgen ”Gamle” Hansen bor i dag i Ringsted er fortsat meget aktiv i motorsporten. Søndagens løb er inddelt i fire heat, hvor makkerparret vil køre i Jørgens BMW M3.

Løbet finder sted søndag den 19. maj klokken 10.00 Industrivej 33, 2600 Glostrup.


Læs mere om:
  • Brigitte Klintskov Jerkel
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: