Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Boganmeldelse - ”MOTOmania” 11

Anmeldelser 
17/05/19 

Suk! Så blev det maj og den halvårlige ”pligt” maj/ november kalder… Nej, nej, nej nu lyder jeg som en sur gammel mand !! Det er i den grad en fryd, når der dumper en ny ”MOTOmania” ned i postkassen !!
Forlaget Veterania er nu ude med den 11. udgave af serien om den tyske tegner Holger Aue´s skøre MC-kørere.
 


(Foto: Mindzone)

Det nye i denne udgave er, at de tidligere stjerner Gustav Gedestyr, Hans Hæsblæs, Robert Røgslør, Bent Brembo og ”last not least” Anthon Andenplads tilsyneladende er meget mere anonyme… de nævnes i hvert ikke mere så direkte… men ellers har en Niels overtaget hovedrollen!

”Never mind”… Holger Aue´s tegninger og de godt oversatte danske tekster holder i den grad stadig. Da jeg lige havde læst ”MOTOmania 11” hurtigt igennem (jeg skal læse den stille og roligt en anden dag!), måtte jeg lige finde de tidligere udgaver frem og bladre dem igennem. Det er med ”MOTOmania” som med fans af TV-serien Matador (!), hver gang man genser den opdager man noget nyt. Der er så mange små sjove detaljer i Aue´s tegninger, som læseren måske ikke får med første gang. Jeg tager af og til et ”MOTOmania”- album ned fra hylden og får et godt grin.


(Foto: Mindzone)

”MOTOmania 11” er ude 20/5 og kan bestilles via din boghandler eller direkte fra Forlaget Veterania… I øvrigt udgiver Veterania også en anden MC-tegneserie ”Joe Bar Team”, som er meget tæt på ”MOTOmania”. ”Joe Bar Team” får også vi varmeste anbefalinger!

Tegneren Holger Aue har efterhånden kultstatus blandt MC-folk… og ja også hos mange andre! Aue fik sit store gennembrud i 1994 hvor han sendte Hæsblæs, Brembo, Røgslør m. fl. ud i den store verden. Rigtig stort blev det, det det anerkendte tyske ”Das Motorrad” begyndte at trykke Aue´s tegninger.


(Foto: Mindzone)

MOTOmania 11:
48 festlige sider, Hardcover, pris 175.-
Samlet indtryk: 5 liter god MC-olie af 5 mulige 

Them