Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Trulli klar til nyt Renault-år

Formel 1 
06/03/03 

Det er andet år for Jarno Trulli med Renault, og han kan se at der er sket mange ting igennem de sidste 12 måneder. Nu står teamet igen foran en ny sæson.
 


(Foto: Renault F1)
"Der er sket meget siden sidste år. Jeg forstår bedre bilen, og jeg er total integreret i teamet, og det mest vigtige er at jeg kender mine ingeniører meget bedre og ved hvordan man arbejder med dem," forklarer italieneren indledningsvis. Netop det større kendskab, og det at teamet har rykket sig gør at der burde være mere i vente fra den franske bilgigant til denne sæson.

Teamet har valgt at køre fredagens frie test over to timer. "For mig handler det mest om forberedelse. Den ekstra kørsel sætter os i stand til at forberede os meget bedre end de andre teams. Vi har arbejdet hårdt henover vinteren, og vi ved hvad der skal gøres for at få mest ud af ændringerne. Jeg tror at det vil være en god fordel for os," siger Trulli.

Ellers har Trulli blandede erindering om løbet i Melbourne - han førte rent faktisk løbet sidste år efter den kaotiske start, men måtte sidenhen udgå efter et spin.

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •