Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Nicolas Wulf om Aquila Synergy Cup

Aquila Synergy 
16/05/19 

Aquila Synergy Cup Hej Dan
Jeg skriver til dig, da jeg synes det er på sin plads, at rose når det er berettiget.
Som du ved, har William og jeg haft lejlighed til at træne i bilen en del gange efterhånden, og vi er begge utroligt imponeret over hvilken bil du har bygget. Den er lavet fuldstændig som en hver anden fuldboldsræser med alle de opsætnings muligheder og egenskaber de har.
 


Nicolas Wulf
(Foto: Jørgen Jacobsen)

Jeg er så glad for at det er blevet muligt at lære hele teknikken og køremåden at kende til de priser. William kommer, som du ved, direkte fra international gokart og jeg er overrasket over at det ender med godt 1/2 pris for en sæson med Aquilaen ift. gokart.

Jeg har tidligere hørt at folk har nævnt, at der ingen køretid er i bil ift. gokart. Her tager de fejl. Med de aftaler du har lavet med fri træning på Sturup raceway om fredagen og fri træning på Padborg Park om onsdagen, kan vi sige at der er ligeså meget træning som man overhoved kan ønsker sig.


William Wulf
(Foto: Jørgen Jacobsen)

William har ikke et sekund kigget tilbage på gokart siden vores skift. Og om nogen var William en stor del af den verden. Han udtrykker hvor fedt det er at køre bil og den stejle indlæringskurve han oplever nu. Han suger det til sig og elsker det.

Slutteligt vil jeg blot sige tak for din store indsats med denne klasse og vil opfordre alle på min vej at gå Aquila vejen tidligst muligt.


William Wulf
(Foto: Aquila Foto)

Med venlig hilsen Nicolas og William Wulf.