Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Strandvejen venter Pilgaard

DTC 
15/05/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipCasper Pilgaard skal i den kommende weekend køre den anden afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship, der afvikles på gaderne i Aarhus.
Løbet foregår rundt om Mindeparken, med start/mål placeret på Strandvejen, med kig ud over Aarhus Bugten.
 

Teamet fra Ryomgård debuterede i DTC serien for små to uger siden i Sverige, hvor det ikke kun blev til sejr i U23 og Rookieklassementet, men også til en generel 3. plads i Heat 2.

Her blev der høstet en masse erfaring med den markant anderledes type racerbil, end den 21-årige racerkører ellers har været vandt til gennem de 3 foregående sæsoner i formelbiler.

Selvom ræset i Aarhus foregår mellem betonklodser, når bilerne stadig et godt stykke på den anden side af 200 km/t, inden de drejer op ad Oddervej.


MASCOT DTC i Aarhus (arkivfoto)
(Foto: JJ Media)

Det bliver første gang at Casper skal køre på banen, så derfor er det også kærkomment, at der er hele to træninger, inden det går løs med kvalifikationsløbene lørdag.

Det hele kulminerer søndag eftermiddag, når finalen skal køres, og den sølvgrå DTC racer i Mercedes silhuet med startnummer 15 forhåbentlig er med helt fremme.

Vi kan kun opfordre folk til at komme forbi banen, og opleve den unikke stemning ved et byløb, hvor der samtidig foregår en masse andre aktiviteter i Mindeparken med mad, musik, boder og meget meget andet.

Skulle man være forhindret, så kan man følge søndagen på TV2 Sport eller TV2 Play fra 13.55.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Fredag
Træning 1 11.20
Træning 2 17,15

Lørdag
Kvalifikations løb 1-4 15.50

Søndag
Kvalifikations løb 5-8 14.30
Finalen 15.40

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/05/19 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •