Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Series Asia

Christina Nielsen stadig optimistisk trods Blancpain-udfordringer i Thailand

Blancpain GT
Series Asia 

14/05/19 

Det blev ikke en weekend som håbet for Christina Nielsen og Darryl O'Young, som trods pole position til første løb sluttede på henholdsvis en 13. plads og en niendeplads i sæsonens anden afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia, som blev afviklet på Chang International Circuit i Thailand.
 

Det startede godt for Christina Nielsen og Darryl O’Young, som tog en pole position til første løb i weekendens afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia. Men som weekenden skred frem, mødte Mercedes-AMG-duoen fra Craft-Bamboo Racing udfordringer og måtte efter tidsstraf i begge løb tage til takke med henholdsvis en 13. plads og en niendeplads.

– Vi tager fra Thailand med blandede følelser, for selvom resultaterne absolut ikke var imponerende, synes jeg stadig, at vi i løbet af weekenden udviklede os i en retning, som vi vil drage fordel af til sæsonens næste løb, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

– Vi havde farten til at sætte os i pole position, og selv om vores race pace ikke var optimal, så det ud til, at vi kunne have sluttet i top-seks. Desværre lavede vi nogle fejl, som vi blev straffet for i begge løb, hvilket kostede på placeringerne. Vi kæmper i en benhård serie, og der er simpelthen ikke plads til fejl.

Christina Nielsen: Vi har en klar strategi
– Det koster på mesterskabspointene, og det fratager os enhver chance for at slutte på podiet, så dét skal vi have rettet op på. Heldigvis har vi en klar strategi om, hvor vi skal sætte ind, og derfor er jeg fortsat optimistisk og ser frem til en ny udfordring med Craft-Bamboo Racing.

Tredje afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia afvikles den 22.-23. juni på den berømte Suzuka-bane i Japan.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Buriram
  • 12/05/19 - Buriram - Blancpain GT Series Asia
  •