Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

WATT navnet er tilbage i Legends Car klassen

Legend Car 
13/05/19 

Nu hos Racing Team Næsbjerg Gulve
I den kommende weekend køres der igen en afd. af DM i Legends Car Cuppen, denne gang skal der køres imellem betonvæggene til byløbet i Aarhus
 

Der er fuldstændigt udsolgt i klassen hvor 40 biler er meldt til - og deriblandt også den 16-årige Noah Watt, som denne weekend skal køre for Racing Team Næsbjerg Gulve i en helt ny bil, som odermed skal præsenteres for feltet i denne weekend.

Motorsporten.dk har spurgt teamejer Lars Bohnensach Ebbesen om følgende :

Hvordan kan det være Noah skal køre med hos jer i teamet her i Aarhus?

Lars Ebbesen:

For det første vil jeg lige sige jeg er vildt glad for at kunne give Noah den oplevelse det ER at køre i Aarhus.

Arrangementet spiller altid max, og hyggen i vores team denne weekend er altid noget der fylder rigtig meget, så det er den helt rigtige weekend han kommer til at være en del af teamet - men ikke mindst Legends Car feltet, når alt dette er sagt er Noah altså bare en god knægt altså.....

Jeg har flere gange snakket med Noah´s far, Jason Watt, om at Noah på et tidspunkt skulle prøve en Legends Car, KUN for hyggens skyld, hvis han havde lyst. Til teamets sponsorafslutning i 2018 havde jeg for anden gang i teamets historie, Jason ude for at holde et af sine foredrag - som han iøvrigt gør bedre end nogen anden indenfor motorsporten vil jeg bare lige sige. Efter arrangementet sad vi og sludrede inden han skulle køre hjem til Sjælland, og snakken fandt hurtigt ind på Noah igen og fremtiden for ham som jo i år er hos det stærke og godt kørende Nymark Racing i Super GT.


(Foto: Engel)

Jeg sagde til ham at jeg gerne ville gøre noget ekstra for en af teamets hovedsponsorer, så om han ville nævne for Noah, om han måske kunne tænke sig at køre med i Aarhus - blot for hyggens skyld. (Ved godt det ikke eksisterer i Watt-familien, men i hvert fald uden det samme pres på Noah, som der er i Super GT)

Og så for et par uger siden vendte Jason tilbage at det ville han vildt gerne, så om jeg mente det, og ja det gjorde jeg da i den grad, også fordi samme sponsor i mellemtiden var blevet meget interesseret i at få "deres egen" Legends Car i klassen.

Jeg fik købt en bil mere til teamet, i dag for præcis en uge siden, og Mekker Kenneth har nærmest arbejdet på den i døgndrift for at få den klar. I dag mandag blev den så afleveret ved Skilte & Reklameværkstedet i Varde, og jeg lover jer for, den bliver simpelthen så flot altså - de røde/hvide farver gør sgu bare noget godt for øjnene og humøret altså.

Motorsporten.dk:

Hvordan kan vi kende bilen Noah skal køre i weekenden?

Lars Ebbesen:

Jamen det bliver nemt nok, for det er en 100% omvendt kopi af min Legends Car # 177.

Med det skal det forståes sådan at - min den er jo GSV grøn og hovedsageligt kun med GSV-Materieludlejning´s reklamer på, men med en del mærker fra Engel Workwear på også.

Denne her bliver så rød, og med #377 på siderne, og så er der Engel Workwear reklamer på OVERALT, sammen med lidt mindre tilsætning af GSV-Materieludlejning. Den er næsten færdig, og den er VIRKELIG VIRKELIG blevet flot altså - og Noah har lovet mig at holde den fri af betonvæggene hele weekenden, så den også er flot når vi er færdige når finalen er kørt søndag over middag - Griner Lars Ebbesen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Noah kommer til Aarhus torsdag morgen, hvor vi er færdige med at stille op, og så har vi fået en aftale mere i hus - på et tidspunkt skal Noah lige ud og trille lidt med bilen, mest for at se om han overhovedet kan nå pedalerne - jo, han har vist kun siddet i en Legends Car én gang før, vistnok sidste år da han holdt i teltet hos Racing Team Næsbjerg Gulve på Ring Djursland. Så derfor er det vigtigt at Noah trods alt lige ved lidt om hvordan den styrer og bremser, inden træningen og kvalifikationen fredag.


(Foto: Denner Photo)

Motorsporten.dk:

Sig mig - er du og teamet ikke ved at have biler nok...

Lars Ebbesen:

Øøøøh, Jo - der er sgu lidt klemt med pladsen hjemme på værkstedet, men helt ærligt - så syntes jeg bare gerne jeg ville give Noah denne her weekend, han er et kæmpe talent, det så vi til åbningsløbet for et par uger siden i Padborg, han er som jeg ser det bare evigt forfulgt af trælse og ærgerlige uheld.

Nåh ja - og så nyder jeg hans selvskab, når han kigger forbi i teltet til en sludder og en kop vand. Så lige præcis derfor betød en bil fra eller til efterhånden ikke så meget, mekanikerne i teamet sagde bare go go go, så her står vi nu total klar med et stærkt team til Classic Race Aarhus.

Motorsporten.dk:

Hvad forventer du af kørerne i dit team i Aarhus?

Lars Ebbesen:

For det første - at de hygger sig og har det sjovt.... På det seriøse plan HÅBER jeg - ikke forventer, men jeg HÅBER på nogle gode resultater.

Magnus Madsen #195 kørte altså en 1.08.4 tid i finalen på Padborg Park til åbningsløbet - finder han setuppet til Aarhus, så er han simpelthen lynhurtig. Joachim Holmstoel #18 - Som jo er helt ny i Legends Car klassen, gjorde det også rigtig godt i Padborg, og kan han holde hovedet koldt og undgå de ulykker og påkørsler der VIL komme til et gadeløb, så er han helt sikkert også med i toppen.

Jesper Juul Sørensen #277 - også helt ny kører i klassen, fik virkelig styr på bilen også, så han kommer også til at være godt med.

Christian Nissen #81 - Håber vi også at kunne se i Aarhus, han har kørt der flere gange nu - og har altså fundet farten i bilen ved slutningen af sæson 2018. Ved åbningsløbet viste han at han stadig har styr på farten, så han er også godt med i OB klassen. Christian er jo teamets Lollandske 'kartoffel-konge' - og han har vist travlt med at få kartoflerne i jorden i disse dage, og så fik han i mine øjne en helt virkelighedsfjern straf ved finaleløbet til åbningsløbet, det skal der lige skal styr på, inden han er sikker i Aarhus.

Theis Kroot #54 & Jesper Dalsgaard #254 kommer op og kigger på i weekenden og tager erfaringen med til næste år i stedet. Nanna Kanstrup #23 - som hovedløst blev påkørt af en anden deltager i sidste sving i finalen til åbningsløbet - og dermed brækkede noget i hånden, kommer desværre derfor heller ikke på banen i Aarhus.

Motorsporten.dk:

Det var dine kørere - Hvad med dig selv, hvad er forventningerne...

Lars Ebbesen:

En hel bil med hjem - så vi er klar til Djursland næste weekend igen....
Men jeg vil gøre mit bedste, og hellere køre sikkert frem for en eller to placeringer længere fremme, man kan sige det ikke er ret racerkører agtigt, men det korte af det lange er at torsdag går turen afsted mod næste DM afd - så vi skal alle have hele biler med hjem for at få hele kabalen til at gå op, så vi er 100% klar til at fokusere på Djursland, hvor jeg elsker at køre.....

Motorsporten.dk:

Tak for snakken Lars, vi glæder os som altid til at se de mange Legends Cars sus gennem gaderne ved Mindeparken og håber at jeres mange målsætninger kommer til at holde stik i den kommende weekend.

Motorsporten.dk

Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Noah Watt
  • Racing Team Næsbjerg Gulve
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/05/19 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •