Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Jaguar preview

Formel 1 
06/03/03 

Jaguar teamet stiller i år op med to nye kørere, australieren Mark Webber og brasilianeren Antonio Pizzonia, og disse to kørere bliver blandt første der skal på banen i årets Grand Prix sæson.
 

Grunden til at de bliver mellem de første der skal på banen, er at Jaguar teamet har valgt at deltage i de ekstra fredags træninger, som giver to timers fri træning på Albert Park, forud for de 'normale' frie træninger hvor alle teams deltager.

Men ud over at kørerne er nye, så er også raceren og motoren en helt ny model, samt den kendsgerning at hele teamet er blevet omstruktureret, gør at man reelt kan tale om at Jaguar teamet i år er helt nyt.
Kombiner dette med at reglerne for afviklingen af Formel 1 løb er ændret, så er det let at forstå at teamet er meget spændte her forud for sæson starten i Australien.

Mark Webber oplyser at teamet vil benytte de to timers ekstre træning til at finpudse racernes setup, samt til at vurderer dæk og bane forhold. Og det er hans håb at de to ekstre trænings timer vil kunne give begge Jaguar kørere en fordel når det bliver tid til kvalifikation og så selvfølgelig også i selve løbet.
Også Antonio Pizzonia ser frem til de to ekstra trænings timer, da det vil give han et større kendskab til Albert Park gadebanen, en bane som han ikke tidligere her kørt på.

Udover at teamet som nævnt stiller med deres helt nye racer, så kommer de også med en helt ny Cosworth motor, CR5-V10, som skulle være mere kraftfuld end sidste års model.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •